• Πολιτική

    Οι 53+ του Τσακαλώτου καλούν σε πανελλαδική σύσκεψη για τους πλειστηριασμούς – «Απών» ο υπουργός

    • NewsRoom

    Ευκλείδης Τσακαλώτος. Υπουργός Οικονομικών


    Πανελλαδική σύσκεψη φαίνεται πως αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το Σαββατοκύριακο οι «53+», η ομάδα των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μετέχει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα της επικαιρότητας.

    Κύριο πεδίο ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, θα είναι το θέμα των πλειστηριασμών ενώ θα αναφερθούν και για την τρίτη αξιολόγηση, το χρέος, την  μη ιδιοκτησία του προγράμματος, το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου, τον ΕΝΦΙΑ και όλα τα υπόλοιπα θέματα.

    Πάντως ο ίδιος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν πρόκειται να βρίσκεται στην σύσκεψη, καθώς θα

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στη σύσκεψη θα παρευρεθεί και ο Νίκος Φίλης (συμφωνούν μαζί του σχεδόν σε όλα, διαφωνούν με την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους τώρα).

    Στη σύσκεψη δεν θα είναι παρών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, (ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε σπεύσει να υπερασπιστεί τους πλειστηριασμούς για το αναπτυξιακό και κοινωνικό τους χαρακτήρα!), ο οποίος θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Αντίθετα, το παρών αναμένεται να δώσει ο Νίκος Φίλης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει στρέψει τα πυρά του κατά του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

    Πηγές από την Κουμουνδούρου δεν απέκλειαν η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που ζητά επιτακτικά η εσωκομματική αντιπολίτευση, να πραγματοποιηθεί πριν από τα Χριστούγεννα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: kolotoumba Τσακαλώτου: Οι πλειστηριασμοί κάνουν καλό σε τράπεζες και κοινωνία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξαναχτυπά ο Φίλης: «Με 3,5% πλεονάσματα, δε θα υπάρξει καθαρή έξοδος»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκθετη η κυβέρνηση. Ιδού τα σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό κάτω των 300.000!!!



    ΣΧΟΛΙΑ