Με εγκεφαλικό επεισόδιο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

0

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση της κατάστασης της υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Μάλιστα, ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι κατά την εισαγωγή του εγγράφηκε ως «Κωνσταντίνος Βασιλιάς».

Τα συμπτώματα του τέως ήταν έντονα, καθώς είχε δυσκολία στην κατάποση και από τις 21 Νοεμβρίου μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα βόρεια προάστια. Υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις από ομάδα ιατρών που διέγνωσαν εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα πληροφορίες, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες, μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου, οπότε και πήρε εξιτήριο των ιατρών, για να επιστρέψει κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Σημειώνεται ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του τέως είχε συγκλονίσει, με τον ίδιο να κρατά ένα μπαστούνι και να είναι υποβασταζόμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νίκος Καραμούζης: Βραβεύουμε επιχειρήσεις που μεγαλουργούν σε καιρό πολέμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαράδεκτο! Κολλάει η διαδικασία για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων από Aktua και KKR

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σόφη Ζιώγου
H Σόφη Ζιώγου έχει σπουδάσει ΕΜMΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε σε εφημερίδες όπως η Επιχειρώ, η Οικονομία κ.λπ και έπειτα πήγε στη Δανία για να γυρίσει 3 χρόνια μετά με ένα μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία και τον Κινηματογράφο από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης (KUA). Το αξιοποίησε, όταν δούλεψε στον Όμιλο της Ναυτεμπορικής. Στο mononews.gr γράφει stories.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here