Γιάννης Μπουτάρης

Τα όσα συμβαίνουν στην Θεσσαλονίκη με τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το χιονιά, έχουν προκαλέσει τη μήνη των πολιτών, που βάζουν στο στόχαστρό τους τον Γιάννη Μπουτάρη. Ο δήμαρχος της πόλης, έδειξε να έχει… κατανοήσει τις τεράστιες ευθύνες που έχει ο Δήμος και μάλιστα μιλώντας στον real fm, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί!

Κατ’ αρχήν, δήλωσε ότι θα κινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες λειτουργίας των οχημάτων καθαριότητας, καθώς από τις απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες πάγωσε ακόμα και το αλάτι με το οποίο καταβρέχονται οι δρόμοι για να μείνουν ανοιχτοί.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε εσωτερικό έλεγχο προκειμένου να διερευνήσει «…που έχουμε, που είναι λάθος –αν είναι λάθος- οι όποιες διαδικασίες έχουμε» και διευκρίνισε ότι άλλο πράγμα είναι ο εσωτερικός έλεγχος και άλλο η ΕΔΕ.

Και κατέληξε ρίχνοντας τη βόμβα: «Ο εσωτερικός έλεγχος αρχίζει από την κορυφή και φτάνει έως τον τελευταίο εργάτη του δήμου. Την ευθύνη την έχω αναλάβει. Ο δήμαρχος δεν είναι ανεύθυνος. Είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στην πόλη. Αν δεν έχει αποκαταστήσει τις κανονικές διαδικασίες, τότε ευθύνεται και τότε παραιτείται» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here