Βίκυ Σταμάτη για Τσοχατζόπουλο: «Ο άντρας μου κινδυνεύει… Τα πόδια του αιμορραγούν»

0

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη μιλά στο La Biri Biri για την άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται μέσα στη φυλακή ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ και ζητά την άμεση αποφυλάκιση του.

“Εγώ ξέρω να συγχωρώ. Δεν θα επιστρέψω στον εαυτό μου να χαθώ. Έχω ιερή υποχρέωση απέναντι στο παιδί μου.”, είπε και συμπλήρωσε:”Ευχαριστώ τους πολύτιμους ανθρώπους της ζωής μου για την αγάπη και τη βοήθεια τους. Ευχαριστώ τον γιο μου, που είναι ο λόγος που ζω και κατάφερα να επιβιώσω. Ευχαριστώ και τους γιατρούς μου που με βοήθησαν να επιστρέψω στο γιο μου”.

Σταμάτη

Μιλώντας για την κατάσταση υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη αποκάλυψε πως ο άντρας της κινδυνεύει: “Αυτά που έχω να σας πω αφορούν στην υγεία του άντρα μου που βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο σύζυγός μου και πατέρας του παιδιού μου έχει υποστεί φλεβοθρόμβωση και οδηγείται σε βαριά καρδιακή νόσο”.

Ç Âßêç ÓôáìÜôç óôçí Ýîïäü ôçò áðü áôá äéêáóôÞñéá ôçò Åõåëðßäùí ìåôá ôçí áðïëïãßá ôçò óôï êëéìÜêéï ôùí åêðñïóþðùí ôçò åëâåôéêÞò Äéêáéïóýíçò ôçí ÔåôÜñôç 10 Éïõíßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)

Ο Άκης κρατείται υπό άθλιες συνθήκες. Στο χώρο που τον έχουν τοποθετήσει δεν τον παρακολουθεί κανένας ειδικός γιατρός και δεν ακολουθεί καμιά θεραπεία. Η ελληνική δικαιοσύνη θα είχε επέμβει αν ήξερε τις συνθήκες κράτησής του. Τα πόδια του Άκη αιμορραγούν και οι συνέπειες θα είναι τραγικές”, ανέφερε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως αντίστοιχα συμπτώματα είχε πριν λίγο καιρό και ένας άλλος κρατούμενος που έχασε την μάχη.

Σταμάτη

Ακόμη, ανέφερε: “Εύχομαι να μην πάρετε το άρωμα του κολαστηρίου που δέχεται ο άντρας μου. Δεν του δίνεται καμιά θεραπεία. Δεν υπάρχει καρδιολόγος για να του επιβάλλουν την κατάλληλη θεραπεία τρίπλεξ και by pass που χρειάζεται και έχει ζητήσει”.

Σταμάτη

Ενώ, λύγισε μιλώντας για την τελευταία συνάντηση τους στις φυλακές, όπου βρέθηκε και ο γιος της. “Το παιδί μου κλήθηκε να βοηθήσει και να δώσει κουράγιο στον πατέρα του, που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο άγνωστος πρώην σύζυγος της Σίας Κοσιώνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Οι φλέβες του σπάνε, αιμορραγεί…” – Σε άθλια κατάσταση ο Τσοχατζόπουλος (pics – video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξαλλη η Χούκλη με ερώτηση για τον Χατζηνικολάου: «Γιατί το κάνετε αυτό;» (video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here