Η μέρα που πάγωσε ακόμα και ο …Πατριάρχης (pics)

0

Το κύμα κακοκαιρίας «χτύπησε» ακόμα και τον …Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Ο καιρός δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο και το πολικό ψύχος που επικρατεί στη γειτονική Τουρκία δε «χαρίστηκε» ούτε στον προκαθήμενο της ορθοδοξίας.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος περπάτησε στους χιονισμένους δρόμους της Πόλης, κάτω από συνθήκες θυελλώδους χιονόπτωσης, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα  να χιονιστεί και… η λευκή γενειάδα του ενώ ο ίδιος έμοιαζε να έχει παγώσει. Είναι χαρακτηριστική η εικόνα που απαθανάτησε ο Νίκος Μαγγίνας και δημοσίευσε η ιστοσελίδα www.amen.gr.

Συνοδευόμενος από τους κληρικούς της Πατριαρχικής Αυλής ο Οικουμενικός Πατριάρχης πήγε μια μικρή βόλτα στο Πάρκο Yıldız στον Βόσπορο.

Ευδιάθετος αφού ως γνωστόν ο Πατριάρχης αγαπά ιδιαιτέρως τα χιόνια χαιρέτησε τους διερχόμενους πεζούς και ανταποκρίθηκε στον χαιρετισμό κατοίκων της Πόλης, μεταξύ των οποίων και ενός μουσουλμάνου θρησκευτικού λειτουργού. Βλέποντας μέσα στον χιονιά τον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μουσουλμάνος θρησκευτικός λειτουργός έσπευσε να τον χαιρετήσει και να ευχηθεί για το νέο έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here