Τι απαντά η ΑΕΠΙ για τις απίστευτες αμοιβές των μελών του ΔΣ

Τι απαντά στις πληροφορίες για σκανδαλώδεις μισθούς των μελών του ΔΣ της η ΑΕΠΙ

0

Η ΑΕΠΙ έχει εκτελέσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της στους δημιουργούς, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν εξορθολογιστεί οι αμοιβές των μελών του ΔΣ. Αυτά σημειώνει, μεταξύ άλλων, η εταιρεία σε ανακοίνωσή της σε σχέση με τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για σκανδαλώδεις μισθούς των μελών του ΔΣ της οι οποίοι αποκαλύπτονται από το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που έκαναν τον διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά της ΑΕΠΙ.

Η ΑΕΠΙ προσθέτει επίσης ότι θα αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα και ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες όσα διακινούνται εις βάρος της.

Χτες το υπουργείο Πολιτισμού γνωστοποίησε πως με πρωτοβουλία της υπουργού Λυδίας Κονιόρδου αποστέλλεται στον εισαγγελέα το πόρισμα για την ΑΕΠΙ για να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΠΙ:

«Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες με τη «δημοσιοποίηση» της «έκθεσης» της ΕΥ η ΑΕΠΙ ενημερώνει για τα εξής: Οποιεσδήποτε «εκθέσεις» έχουν κυκλοφορήσει και δει το φως της δημοσιότητας δεν αποτυπώνουν την πλήρη και πραγματική εικόνα της εταιρίας σήμερα και την σταθερή προοπτική βιωσιμότητάς της Δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση της ΑΕΠΙ σε κανένα δημιουργό-μέλος της. Η εταιρία έχει εκτελέσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της στους δημιουργούς.

Για την εξετασθείσα περίοδο του 2014 η εταιρία τιμολόγησε 32,5 εκατ. € και διένειμε 36,0 εκατ. €, παράλληλα στη χρήση 2015 τιμολόγησε 28,6 εκατ. € και διένειμε 29,4 εκατ. € ενώ το 2016 τιμολόγησε 26,7 εκατ. € και διένειμε 27,8 εκατ. €. Περαιτέρω, τα τελευταία χρόνια έχουν εξορθολογιστεί οι αμοιβές των μελών του ΔΣ. Η ΑΕΠΙ θα αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα και ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες όσα διακινούνται εις βάρος της».

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πόρισμα φωτιά για ΑΕΠΙ: 635.565 ευρώ το χρόνο, ο μισθός διευθύνοντα συμβούλου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντάισελμπλουμ: Δε θα εκταμιευτούν οι δόσεις χωρίς θετική αξιολόγηση από τους θεσμούς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζανακόπουλος: Κλειδί στις εξελίξεις η επιστροφή του ΔΝΤ και του γερμανικού υπ. Οικ. στον ρεαλισμό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here