Αίσθηση προκαλούν οι σημερινές δηλώσεις του δικηγόρου Θέμη Σοφού για τον Αρτέμη Σώρρα. Ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα (δολοφονήθηκε από τον Χρήστο Μπαλαντίνα, μέλος της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα) έκανε λόγο ακόμη και για λειτουργία της οργάνωσης «Ελλήνων Ελευσις» ως εγκληματική.

Αποκάλυψε δε πως η δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα έγινε κατά το διάστημα που η αδικοχαμένη δήλωνε την αρνητική της εικόνα για τα όσα διαδραματίζονται στην οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Έλευσις».

Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης Σοφός, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ανέφερε τα εξής: «Το θύμα ήταν μέλος της οργάνωσης Ελλήνων Έλευσις, αργότερα αποχώρησε και είχε εκδηλώσει αρνητική εικόνα για όσα διαδραματίζονται στην Οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα. Έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες από πολίτες που όταν ήθελαν να φύγουν από την οργάνωση φαίνεται να έχουν υποστεί βιοπραγίες. Πρέπει να ελεγχθεί η οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα, σύμφωνα με τις καταγγελίες ενδεχομένως να μιλάμε ακόμα και για εγκληματική οργάνωση».

Πρόσθεσε ακόμα τα εξής: «Μέλη που ήθελαν να αποχωρήσουν από την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα φέρονται να έχουν υποστεί βιαιοπραγίες και να έχουνε βρεθεί θύματα βίας και εκβιασμού από άλλα μέλη της Ελλήνων Έλευσις. Καλώ δημοσίως όλα τα μέλη του Αρτέμη Σώρρα που έχουν υποστεί απειλές, εκβιασμό ή βιαιοπραγίες να καταθέσουν γιατί πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα με μεγάλο βάθος και εύρος. Κατατίθενται σοβαρές μαρτυρίες αλλά δε μπορώ πω τίποτα παραπάνω. Έχουμε να κάνουμε ενδεχομένως με εγκληματική οργάνωση. Πρέπει να δούμε τα στοιχεία που συλλέγονται και να δούμε τι θα συμβεί».

Σημειώνεται σε αυτό το σημείο ότι οι εφοριακοί είναι υποχρεωμένοι να παραλαμβάνουν τις εξώδικες δηλώσεις που καταθέτουν οι οφειλέτες που ζητούν τη διαγραφή των οφειλών τους επικαλούμενοι τα κεφάλαια του ισχυρίζεται πως διαθέτει ο Αρτέμης Σώρρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here