«Τα Νέα» αρνούνται να πεθάνουν

0

Μετά από πέντε ημέρες απουσίας και εν μέσω συζητήσεων, προστριβών, πρωτόδικων αποφάσεων και συγκινησιακής φόρτισης «Τα Νέα» επιστρέφουν ξανά στα περίπτερα, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς τους αναγνώστες: Πάλι εδώ.

«Οι εφημερίδες είναι τελικά πολύ ανθεκτικές κι ενίοτε αρνούνται να πεθάνουν ή έστω να παραδοθούν στους δυνάστες τους. Όσοι βιάστηκαν να χαρούν για το τέλος μας, ας περιμένουν. Θα έχει πολλούς γύρους αυτός ο αγώνας και προφανώς δεν θα τελειώσει κρυφά»», γράφει χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδο, φιλοξενώντας στη δεύτερη σελίδα editorial με τίτλο: «Πάλι εδώ»

Τα νέα«Μπορεί να χάσαμε για μερικές μέρες το καθημερινό μας ραντεβού μαζί σας, αλλά έστω κι έπειτα από αυτή την περιπέτεια είμαστε πάλι εδώ όπως σας είχαμε υποσχεθεί στο τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, φύλλο της περασμένης Τετάρτης. Η συγκίνηση και η χαρά περισσεύουν αλλά δεν περιττεύουν και με την ευκαιρία θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους χιλιάδες φίλους και αναγνώστες μας».

«Οι εξελίξεις φαίνεται πως μας δίνουν το αναγκαίο οξυγόνο για να μπορούμε – τόσο Τα Νέα όσο και Το Βήμα και τα υπόλοιπα Μέσα του ΔΟΛ- να κυκλοφορούμε κανονικά όπως συμβαίνει για κοντά εκατό χρόνια τώρα. Μια γενναία αλλά πρωτίστως λογική και νόμιμη δικαστική απόφαση απελευθερώνει πόρους από τα δικά μας έσοδα για να εξυπηρετηθούν οι βασικές μας ανάγκες. Οι εργαζόμενοι απέδειξαν ότι στέκονται με αξιοπρέπεια στον ρόλο τους, υπερασπιζόμενοι το αγαθό της ενημέρωσης και την ανεξαρτησία του επαγγέλματος. Άλλωστε από την κυκλοφορία που φέρει έσοδα και δεν παράγει ζημίες ουδείς πρόκειται να χάσει και αυτό το ξέρουν καλά οι επαΐοντες περί τα οικονομικά τραπεζίτες και λοιποί εμπλεκόμενοι», προσθέτει και καταλήγει:

«Μια μικρή νίκη χθες, μια μεγάλη χαρά σήμερα, μπορεί να κάνουν το θαύμα τους. Είναι και στο χέρι σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έλληνες τραπεζίτες: Ραντεβού για επενδύσεις σε Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγρότες: Παραλύει το κέντρο της Αθήνας – Απόβαση στην Πλατεία Βάθης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι κέρδισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη συνάντησή του με την Α. Μέρκελ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ερριέτα Κομνηνού
Η Ερριέτα Κομνηνού έχει σπουδάσει στο Λονδίνο. Στο mononews γράφει επιχειρηματικά θέματα και stories

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here