Αλβανοί

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έδωσε εντολή να παραπεμφθούν στο στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων οι 7 νεοσύλλεκτοι από την Αλβανία που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό – δηλαδή το κατεξοχήν σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτικού επεκτατικού μεγαλοϊδεατισμού – στο στρατόπεδο Μεσολογγίου.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν κατά πάσα πιθανότητα είναι προσβολή στρατού σε βαθμό πλημμελήματος, η οποία προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 5 έτη.

Υπενθυμίζεται ότι οι 7 νεοσύλλεκτοι φαντάροι έβγαλαν την επίμαχη φωτογραφία χρησιμοποιώντας κινητό που έβαλαν λαθραία στο στρατόπεδο – καθότι απαγορεύονται ρητά κινητά με ενσωματωμένη κάμερα.

Οι 7 νεοσύλλεκτοι δεν έχουν ορκιστεί ακόμη – καθώς η ορκωμοσία τους είναι προγραμματισμένη για τις 2 Φεβρουαρίου – δεν τους έχουν ανατεθεί ειδικότητες και δεν έχουν πάρει μεταθέσεις όμως εμπίπτουν κανονικά στον στρατιωτικό νόμο.

Πρόκειται να υπηρετήσουν σε διαφορετικά στρατόπεδα, με σκοπό αφενός να αποτραπεί η εκδήλωση παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον και αφετέρου η δημιουργία επικίνδυνων θυλάκων εντός του ελλαδικού χώρου οι οποίοι θα ασκούσαν προπαγάνδα υπέρ απαράδεκτων εδαφικών διεκδικήσεων εκ μέρους της Αλβανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ‘Εξαλλος ο Καμμένος: «Αυστηρές κυρώσεις σε όσους σχημάτισαν τον αλβανικό αετό»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Μόρια: Νεκρός πρόσφυγας από αναθυμιάσεις

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζορτζ Σόρος κατά πάντων: Απατεώνας ο Τραμπ, απειλή ο Πούτιν, καταστροφική η Μέρκελ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here