Στο πλευρό της Ρούπα ο Μαζιώτης – Ξεκινά κι αυτός απεργία πείνας

0

Μετά την σύντροφό του Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτη προαναγγέλλει πως ξεκινά απεργία πείνας με δήλωσή του από τις φυλακές, ζητώντας να δοθεί η επιμέλεια του 6χρονου γιου τους στους συγγενείς της συντρόφους του.

Παράλληλα, ο Νίκος Μαζιώτης πραγματοποιεί επίθεση στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, τους δανειστές και το κράτος, ενώ καλεί σε «ένοπλη επανάσταση των από κάτω».

Ο Μαζιώτης αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μετά την σύλληψη της Πόλας Ρούπα, η εισαγγελέας ανηλίκων Νικουλού αρνήθηκε να δώσει την επιμέλεια του 6χρονου γιου μας στους συγγενείς της Πόλας, μην επιτρέποντας καν να το δουν, μη γνωστοποιώντας στο συνήγορο μας το που βρίσκεται. Το κράτος ουσιαστικά απήγαγε τον γιο μας, μας εκδικείται για τις επιλογές αγώνα που κάναμε, του ένοπλου αγώνα.

Τα αχρεία όργανα του κράτους, τα τσιράκια των δανειστών, του νόμιμου και συνταγματικού μνημονίου τα βάζουν με ένα 6χρονο παιδί για να μας εκδικηθούν, γιατί επιλέξαμε τον ένοπλο αγώνα, γιατί δεν κάτσαμε να παραδοθούμε στην φυλακή, γιατί περάσαμε στην παρανομία και γιατί κάναμε την επίθεση στο παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο γραφείο του μόνιμου αντιπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Οι πρακτικές της εισαγγελέως Νικολού είναι παρόμοιες με αυτές παλαιότερων εποχών, όπως ήταν οι παιδουπόλεις της Φρειδερίκης για τα παιδιά των ανταρτών του εμφυλίου. Ο γιος μας είναι το παιδί δυο επαναστατών και είναι υπερήφανος για τους γονείς του. Δεν μας λυγίζει κανένας εκβιασμός. Τις επιλογές μας τις υπερασπιζόμαστε με την ίδια μας την ζωή.

Από σήμερα ξεκινάω μαζί με την συντρόφισσα μου απεργία πείνας και δίψας με αίτημα να δοθεί ο γιος μας στους συγγενείς. Η ένοπλη επανάσταση των από κάτω είναι η μόνη λύση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πόλα Ρούπα: «Ήμουν και θα είμαι εχθρός του συστήματος» (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Κορυδαλλό η Ρούπα – Στις γυναικείες φυλακές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έτσι είναι σήμερα η Πόλα Ρούπα (pics)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here