Στα «κάγκελα» οι αγρότες – Αυξάνονται τα τρακτέρ στα μπλόκα

0

Οξύνουν τη στάση τους οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, καθώς, με βάση τις αποφάσεις τους, επιδιώκουν να σταθεροποιήσουν το μπλόκο στο σημείο με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων τρακτέρ.

Παράλληλα προχωρούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αποκλεισμούς και των δύο ρευμάτων της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Οι αγρότες του μπλόκου αποφάσισαν, επίσης, να προχωρήσουν και σε νέες μορφές κινητοποιήσεων τις επόμενες ημέρες, προγραμματίζοντας για την Τετάρτη τη συμμετοχή τους με τρακτέρ στο «καραβάνι για τη σωτηρία της υγείας» της ΠΟΕΔΗΝ που θα φτάσει στη Λάρισα.

Να σημειωθεί, πως η κινητοποίηση των υγειονομικών θα διανύσει πορεία 9 χιλιομέτρων, περνώντας από Υγειονομικές Μονάδες και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Τα τρακτέρ των αγροτών που έχουν «στρατοπεδεύσει» στη Νίκαια θα κατευθυνθούν, όμως, πάλι στην κεντρική πλατεία της Λάρισας την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς έχει προγραμματιστεί αγροτική συγκέντρωση, ώστε οι αγρότες να ενημερώνουν τους πολίτες της πόλης για τα αιτήματα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Σοσιαλιστές επιλέγουν υποψήφιο για την προεδρία της χώρας – Βαλς εναντίον Αμόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ακατάλληλα» και προχωρημένα γυμνάσια – Μαθήματα για γκέι, τρανσέξουαλ και εξαρτήσεις

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Νέα σεισμική δόνηση στο Αματρίτσε – Κατέρρευσε η εκκλησία του Αγίου Αυγουστίνου

πηγή:iefhmerida

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here