Στ. Θεοδωράκης: «Όσοι δεν έχουν αντοχές φεύγουν»

0

Με το δικό τους τρόπο σχολιάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης τις πολιτικές εξελίξεις. «Όσοι δεν έχουν αντοχές φεύγουν. Αλλά όπως μου είπε ένα αγρότης πριν από λίγο, σημασία έχει το τσουβάλι να έχει μέσα γερά καρύδια…»

»Τον διαβεβαίωσα ότι όχι μόνο έχει γερά καρύδια αλλά έχει και σκληρά καρύδια που δεν θα υποχωρήσουν και θα επιμείνουν για να αλλάξουμε τη χώρα. Δεν πτοούμαι γιατί ο στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν να τα βάλουμε με ένα σύστημα που ταλαιπωρεί τη χώρα εδώ και δεκαετίες. Αυτός ο στόχος δεν αλλάζει αντίθετα πεισμώνουμε και συνεχίζουμε Όποιος έχει αντοχές μένει και παλεύει κάποιοι άλλοι ψάχνουν εύκολες λύσεις» τα παραπάνω δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Star Κεντρικής Ελλάδας σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Ποταμιού.

Ο Επικεφαλής του Ποταμιού από την Εύβοια, όπου πραγματοποιεί περιοδεία στα χιονισμένα χωριά της περιοχής, ερωτώμενος για το κυπριακό που βρίσκεται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες είπε μεταξύ άλλων: «Στο κυπριακό πρέπει να βρούμε λύση. Εμείς είμαστε στο πλευρό του προέδρου Αναστασιάδη και στο πλευρό των ηγετών της Κύπρου. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε από τη μία τον Ερντογάν που όπως δείχνουν τα πράγματα δυσκολεύεται να βρει το δρόμο προς τη σωστή λύση και από την άλλη κάποιους ανθρώπους στην Αθήνα που νομίζουν ότι το σχέδιο της χώρας μπορεί να είναι οι διαρκείς αναβολές. Όμως δεν μπορεί να είναι μια εθνική υπόθεση συνέχεια σε καθεστώς αναβολής. Θα πρέπει αν δοθεί λύση και όπως έχουμε πει μια λύση χωρίς ξένα στρατεύματα, χωρίς εγγυήτριες δυνάμεις αλλά με τη δύναμη που μπορεί αν πάρει ο κυπριακός λαός από την Ευρωπαϊκή πορεία της μεγαλονήσου.

Τέλος, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Γερούν Ντάισελμπλουμ που δήλωσε ότι ανησυχεί για την πολιτική σταθερότητα της χώρας ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε: «Η Ελλάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα αλλά για κανένα λόγο δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι μια ασταθής χώρα για επενδύσεις και οικονομικές δραστηριότητες. Υπάρχουν νόμοι που λειτουργούν και δε νομίζω ότι πρέπει να εκπέμπουμε ένα αρνητικό μήνυμα προς τις αγορές ότι η Ελλάδα είναι μια προβληματική χώρα. Προφανώς υπάρχουν λάθος πολιτικές αλλά τα θέματα αυτά θα τα λύσουν μεταξύ τους οι Έλληνες όταν έρθει η ώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεοχαρόπουλος: Η κυβέρνηση κάνει τον νταή, αλλά στο τέλος υπογράφει τα πάντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε δεινή θέση οι επαγγελματίες – Με ποιους τρόπους προσπαθούν να αποφύγουν τις εισφορές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ενστάσεις των δανειστών για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here