Συστάσεις ΕΥΑΘ σε καταναλωτές λόγω ψύχους

0

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκονται όλες τις ημέρες του παρατεταμένου ψύχους τα συνεργεία της ΕΥΑΘ, με σκοπό να αποκαταστήσουν βλάβες σε σωληνώσεις του εξωτερικού κεντρικού δικτύου και να αντικαταστήσουν σπασμένα υδρόμετρα, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η βλάβη στη δεξαμενή-αντλιοστάσιο του Ωραιοκάστρου έχει αποκατασταθεί από χτες το απόγευμα, ο αριθμός των κλήσεων που δέχεται το call center της εταιρείας έχει μειωθεί σημαντικά, ενώ οι ελάχιστες βλάβες που δεν σχετίζονται με την παγωνιά αντιμετωπίζονται άμεσα.

Σε όσες περιπτώσεις δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση, το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με τον παγετό. Οι καταναλωτές συνιστάται να ακολουθούν τις πρακτικές οδηγίες που έχουν δοθεί, με πολλή όμως προσοχή ώστε να μην προκαλέσουν και νέα προβλήματα με θραύσεις υδρομέτρων και αγωγών, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, εφόσον υπάρξει βελτίωση του καιρού, συνιστάται να ελέγξουν εκ νέου τις εσωτερικές εγκαταστάσεις τους, καθώς μόνο με την ύφεση των καιρικών φαινομένων θα αναδειχθούν τα προβλήματα στην πραγματική τους έκταση, οπότε και η συνεργασία των πολιτών θα είναι και τότε πολύτιμη (τηλ. επικοινωνίας, 2310 966.600).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καταρρέει το οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία: Δείτε αναλυτικά πού και για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλύουν από την κακοκαιρία Θεσσαλονίκη και νησιά – Ποιες περιοχές βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα επέλαση της κακοκαιρίας με χιόνια και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες- Αναλυτικοί χάρτες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here