Σύμβουλος Ερντογάν: Ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα- Μακάρι να σηκωνόντουσαν οι 300 (video)

0

Ο σύμβουλος το Ερντογάν ξαναχτυπά, κάνοντας λόγω για ξεπούλημα της Ελλάδας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο Γιγίτ Μπουλούτ, σε εκπομπή που παρουσιάστηκε στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT haber δεν μάσησε τα λόγια του.

Ο Μπουλούτ, κορυφαίος σύμβουλος του Ερντογάν, είπε ότι η σημερινή κατάσταση που εισπράττει στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες σκλάβους λόγω του χρέους ενώ όλα τα λιμάνια και τα κεφαλαία της χώρας έχουν περάσει στα χέρια της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα ο Γιγίτ Μπουλούτ υποστήριξε: «Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες. Σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκωνόντουσαν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας».

Και συνέχισε ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν: «Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπε η ΕΕ, πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά. Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί..».

Δείτε το βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις του συμβούλου του προέδρου της Τουρκίας:

 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here