Συμμορίες Ρομά: Στην δημοσιότητα η φωτό του Αγγλούπα, του «Σατανά» και του «Χαζούλη» (pics)

0

Στη δημοσιότητα έδωσε μετά από εισαγγελική διάταξη το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των ατόμων που κατηγορούνται για συμμετοχή στην περιβόητη «μαφία των Ρομά», που ευθύνεται για περισσότερες από 2.000 ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις στην Αττική και στην επικράτεια.

Πρόκειται για την εγκληματική οργάνωση που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Νοέμβριο και βρίσκεται πίσω από επιθέσεις σε σπίτια vip, βίλες των βορείων και νοτίων προαστίων αλλά και διαρρήξεις καταστημάτων. Οι δράστες της συμμορίας συνεργάζονταν με κοσμηματοπώλες για να διοχετεύουν τα κλοπιμαία.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν και κάποια από τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, όπως «Σατανάς», «Ψηλός», «Χηλάς», «Νενές», «Πιν-Πιν», «Χαζούλης», Ντουντούκης», «Αράπος», «Πόντικας» και «Μπάμπης ο Φλου».

Ο κοσμικός κλεπταποδόχος Αγγλούπας Αλέξανδρος του Νικολάου και της Παναγιώτας, γεννηθέντα την 1-5-1977 στην Αθήνα

Ρομά

Ο περίφημος ΣΕΦΚΗΣ ή ΣΕΦΕΝΤΙΝΟΓΛΟΥ Δημητρίου του Ιωάννη και της Ελένης, γεννηθέντα την 8-9-1981 στη Θεσσαλονίκη

Ρομά

Ρομά

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστρικής κλοπής κατά συρροή, της διακεκριμένης κλοπής τετελεσμένης και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της διακεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, υπόθαλψη μελών εγκληματικής οργάνωσης κατά μονάδα, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά μονάδα και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων κλοπής κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως τις 25-3-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στη διερεύνηση τέλεσης επιπλέον εγκλημάτων επιβουλής της δημόσιας τάξης και κατά της ιδιοκτησίας που φέρεται ότι τέλεσαν οι ανωτέρω καθόσον έχουν κατασχεθεί κλοπιμαία που δεν έχουν έτι συνδεθεί με συγκεκριμένες κατά τόπο, χρόνο και λοιπές περιστάσεις πράξεις των ανωτέρω οργανώσεων και να πραγματωθεί ευχερέστερα η αξίωση της Πολιτείας για τον κολασμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεν εκδίδονται οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτροπή Ανταγωνισμού: «Πράσινο φως» για τη διάσωση της Μαρινόπουλος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βολές Σόιμπλε από το Eurogroup: «Η Ελλάδα δεν έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here