Σε δραματική κατάσταση οι Οινούσσες – Χωρίς τηλέφωνα και επικοινωνίες οι κάτοικοι του νησιού (video)

0

Δραματική είναι η κατάσταση στις Οινούσσες, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, ενώ εξαιτίας του χιονιά το νησί παραμένει χωρίς τηλέφωνα και επικοινωνίες για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα.

Στο ήδη υπάρχον πρόβλημα ήρθε να προστεθεί και η νέα χιονόπτωση που σάρωσε το νησιωτικό σύμπλεγμα τα ξημερώματα της Δευτέρας με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι αδιάβατοι τόσο για τους πεζούς όσο και για τα οχήματα.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, αποκλεισμένες εξαιτίας του χιονιά παραμένουν οι καλόγριες του μοναστηριού αλλά και αρκετοί κτηνοτρόφοι που δεν μπορούν να πλησιάσουν στις μάντρες τους.

Οινούσσες

Παρότι ο Δήμαρχος έχει ζητήσει βοήθεια η πολιτεία δεν έχει ανταποκριθεί με αποτέλεσμα τα προβλήματα όσο περνάνε οι ώρες να οξύνονται.

«Εδώ και 4 ημέρες φωνάζουμε και κανείς δεν μας δίνει σημασία. Είμαστε χωρίς τηλέφωνα, οι δρόμοι και τα σχολεία είναι κλειστά, οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε στις μάντρες τους, οι καλόγριες έχουν αποκλειστεί στο μοναστήρι. Αν ακούει κάποιος ας μας βοηθήσει», είπε οργισμένος ο Δήμαρχος στο politischios.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή. Που θα μείνουν την Δευτέρα κλειστά τα σχολεία λόγω του χιονιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τράπεζες: Ριζικές αλλαγές στις διοικήσεις μέχρι το τέλος Ιανουαρίου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φονικός χιονιάς και παγετός σε ολόκληρη τη χώρα – Δύο νεκροί τα πρώτα θύματα της σφοδρής κακοκαιρίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here