«Ραντεβού» στο Σύνταγμα στις 14 Φεβρουαρίου δίνουν οι αγρότες

0

Τα τρακτέρ τους ετοιμάζουν για την Αθήνα οι αγρότες, καθώς η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αποφάσισε να πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων ζητά συνάντηση με την κυβέρνηση την Παρασκευή προκειμένου να θέσει το πλαίσιο των διεκδικήσεων.

Αναλυτικότερα, μετά από πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα, οι αγρότες της Επιτροπής αποφάσισαν:

•Να πάρουν μέτρα για την παραπέρα ενίσχυση των μπλόκων που μάχονται για τα αιτήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς και για την κλιμάκωση της κινητοποίησης με πιο προχωρημένες μορφές πάλης.
•Να καλέσουν τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν περισσότερο την ενεργή εργατική – λαϊκή στήριξη στα δίκαια αιτήματα και στον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών.
•Να ζητήσουν συνάντηση με την κυβέρνηση για την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φλεβάρη, όπου θα θέσει το πλαίσιο των αιτημάτων – διεκδικήσεων των αγωνιζόμενων μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, απαιτώντας την ικανοποίησή τους.
•Να οργανώσουν μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φλεβάρη, καλώντας όλους τους μικρομεσαίους αγρότες της χώρας να πάρουν μέρος και τους εργαζόμενους και το λαό της πρωτεύουσας να συμμετάσχει μαζικά για να συμπαρασταθεί στην αγωνιζόμενη αγροτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τζανακόπουλος για αξιολόγηση: Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε θετική εξέλιξη – Δεν θα υποχωρήσουμε στο ΔΝΤ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα σύγχυση για τα «μπλοκάκια»: Προσωρινές εισφορές 9,22% θα καταβάλουν οι εργαζόμενοι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Όχι» της Βουλής στην άρση ασυλίας του Π. Πολάκη – Η καυστική απάντηση του Α. Γεωργιάδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here