Ραγδαίες εξελίξεις – Μητσοτάκης σε Τσίπρα: “Μην κλείσεις την αξιολόγηση, πάμε σε εκλογές” (video)

0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βλέποντας να έρχονται νέα σκληρά μέτρα για τη χώρα, μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν από την τελευταία συνεδρίαση του Eurogroup, βγήκε σήμερα και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μην κλείσει την αξιολόγηση! Ζήτησε δε να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές έτσι ώστε η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαπραγματευτεί μια νέα συμφωνία με τους εταίρους και δανειστές της χώρας!

Πιο συγκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε τα εξής: “Η Κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε απόλυτο αδιέξοδο. Με τις καθυστερήσεις, την ανικανότητα, την αναξιοπιστία, τις συνεχείς αντιφάσεις, οδήγησε όλους μαζί τους εταίρους της χώρας σε υπερβολικές απαιτήσεις. Έφερε απέναντί μας ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικογένεια. Αφήνει την χώρα εκτεθειμένη σε μεγάλους κινδύνους, καθώς επανέρχεται η απειλή της εξόδου από την Ευρωζώνη. Μια τέτοια εξέλιξη, θα οδηγούσε την κοινωνία, και ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους πολίτες, στο χειρότερο εφιάλτη. Το λογαριασμό θα τον πληρώσουν, και σε αυτήν την περίπτωση, όχι οι πλούσιοι, αλλά οι φτωχοί και η μεσαία τάξη. Η οικονομία είναι παγωμένη, οι πολίτες υποφέρουν. Όχι μόνο από την υπερφορολόγηση και τη λιτότητα, αλλά και την έλλειψη σχεδίου και προοπτικής, που οξύνουν την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια. Ψέματα, αναξιοπιστία, φόροι: Αυτή είναι η παρακαταθήκη που μας κληροδότησε ο κ. Τσίπρας. Η Κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για το σημερινό αδιέξοδο. Οι εταίροι έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης. Όμως, σημασία σήμερα έχει να βρεθεί λύση. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να καταλάβει ότι, πάνω από τα δικά του συμφέροντα, βρίσκονται τα συμφέροντα της πατρίδας και του ελληνικού λαού. Αφού δεν μπορεί να τα διαφυλάξει, ας δώσει στους Έλληνες την ευκαιρία να αποφασίσουν για το πώς θέλουν να προχωρήσουν”.

Και κατέληξε: “Είμαι έτοιμος. Είμαστε έτοιμοι, να δώσουμε, με αξιόπιστο και αξιοπρεπή τρόπο, το δύσκολο, αλλά καλό αγώνα για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας μας”.

Δείτε και το βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μηταράκης στο mononews: “Αναμενόμενη η απαίτηση των δανειστών για μέτρα μετά το 2018”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μέλλον του Τσίπρα και της χώρας θα κριθεί στις 20 Φεβρουαρίου – Θα τα καταφέρει;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κι όμως! O Ντόναλντ Τραμπ κρατά πλέον την τύχη του Αλέξη Τσίπρα στα χέρια του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here