Ο Ζουράρις και η εμμονή του με τη Βούλα Πατουλίδου

0

Κανείς δεν ήξερε μέχρι πρόσφατα γιατί ο υφυπουργός παιδείας Κώστας Ζουράρις έχει εμμονή με τη Βούλα Πατουλίδου. Η «σκιά» αυτή εξαφανίστηκε όταν ο ίδιος μιλώντας σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο Down Town ξεκαθάρισε την άποψή του για το σώμα της ολυμπινίκη μας.

Σε ερώτημα του δημοσιογράφου «Μου εξηγείτε αυτό το κόλλημα με τη Βούλα Πατουλίδου; Έχετε αναρτημένα γυμνά πορτρέτα της στον τοίχο, κοσμεί εξώφυλλο βιβλίου σας. Τι συμβαίνει;» ο κ. Ζουράρις απάντά «Είναι ο Κανών του Πολυκλείτου. Έχετε ξαναδεί τέτοια γλυπτική ομορφιά; Το σώμα της Βούλας Πατουλίδου είναι η απόλυτη αρμονία, ο κανόνας του γυναικείου σώματος. Έχει ο Σεφέρης μια φράση που είναι σαν να την έγραψε γι’ αυτή τη γυναίκα: «Αυτή η ακίνητη κίνηση σου κόβει την ανάσα».

Και στη συνέχεια «Και όλα αυτά χωρίς κτηνώδεις ορμές είπαμε, έτσι; Δηλαδή δεν θα θέλατε να της πιάσετε τον κω..;

«Δεν μπορείς να πιάσεις τον κώλο σε μια απόλυτη θεά. Απλώς την προσκυνάς. Μόνο αν στο επιτρέψει η ίδια η θεά θα της πιάσεις τον κώ.., αλλά μετά θα χτυπήσεις το χέρι σου που τόλμησε αυτή την κίνηση.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Οδύσσεια ενός ασφαλισμένου: Γιατί καθυστερεί η απονομή των συντάξεων

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που θα “τρέξουν” την οικονομία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Του Ρέμου τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σόφη Ζιώγου
H Σόφη Ζιώγου έχει σπουδάσει ΕΜMΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε σε εφημερίδες όπως η Επιχειρώ, η Οικονομία κ.λπ και έπειτα πήγε στη Δανία για να γυρίσει 3 χρόνια μετά με ένα μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία και τον Κινηματογράφο από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης (KUA). Το αξιοποίησε, όταν δούλεψε στον Όμιλο της Ναυτεμπορικής. Στο mononews.gr γράφει stories.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here