Ο Αθήνα 9.84 απαντά στην «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων»- Όλη η επιστολή

0

Η παράταξη «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων», σε ανακοίνωση της με τίτλο «Η μεγάλη ληστεία του ΕΦΚΑ, τελειώνει και τους δημοσιογράφους που δουλεύουν με μπλοκάκι», αναφέρεται με ψευδείς ισχυρισμούς και στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Αθήνας, «Αθήνα 9.84».

Γράφει μεταξύ άλλων: «Στον Αθήνα 9.84 τους δίνουν μόνο μία προκαταβολή μέχρι η διοίκηση να αποφασίσει πόσους θα διώξει επειδή οι ασφαλιστικές κρατήσεις δεν έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του σταθμού».

Στα περί απολύσεων δεν αξίζει να απαντήσουμε, καθώς η «πιπίλα» αυτή επαναλαμβάνεται σε κάθε ευκαιρία από διάφορες πρόθυμες «κασσάνδρες» που εκφράζουν έτσι, προφανώς, ενδόμυχες επιθυμίες, καθώς τους ενοχλεί ότι ο «Αθήνα 9.84», συνεχίζει να αποτελεί όαση για τους εργαζόμενους, όταν όλα γύρω καταρρέουν.

Είναι ψευδής και ο ισχυρισμός ότι «οι ασφαλιστικές κρατήσεις δεν έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του σταθμού».

Εάν οι συντάκτες της ανακοίνωσης, δημοσιογράφοι, έκαναν τον κόπο ως όφειλαν να ψάξουν στον διαδικτυακό κόμβο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» όπου αναρτώνται όλες οι αποφάσεις της ΔΕΡΑ, μεταξύ αυτών και ο ετήσιος προϋπολογισμός της, για το έτος 2017, θα είχαν διαπιστώσει πως η διοίκηση του σταθμού είχε προβλέψει και έχει υπολογίσει το αυξημένο κόστος των ασφαλιστικών κρατήσεων. Με δεδομένο ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν ασύστολα ψεύδη, η «επαναστατική γυμναστική», αποκλειστικό στόχο έχει να δημιουργήσει κλίμα φόβου και ανασφάλειας στους εργαζόμενους.

Δηλώνουμε προς τους κάθε λογής συκοφάντες, πως ο σταθμός θα καταβάλει όλες τις ασφαλιστικές εισφορές, τόσο για τους εργαζόμενους, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, όσο και για τους συμβασιούχους. Ειδικά, για τους συμβασιούχους, αναμένουμε τις διευκρινίσεις από τους αρμόδιους για να γίνει η ανάλογη παραμετροποίηση του προγράμματος μισθοδοσίας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, όλοι ανεξαιρέτως θα πληρωθούν κανονικά.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΡΑ   Η ΓΕΝ. Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ «ΑΘΗΝΑ 9.84»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ             ΝΟΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here