Μουζάλας: Τον Μάρτιο η προκήρυξη 8.000 θέσεων φιλοξενίας μεταναστών

0

Την αίσθησή του ότι «το προσφυγικό – μεταναστευτικό έχει μπει στην ατζέντα του να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ”, όπως είπε χαρακτηριστικά, εξέφρασε ο Γιάννης Μουζάλας.

O υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής , μιλώντας στον Flash 96,0 F.M., τόνισε παράλληλα ότι «για να γίνει αυτό, πρέπει χτυπηθεί με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ”.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός δήλωσε: «Αυτό που αισθάνομαι εγώ, παρά τις προσπάθειες μου, το προσφυγικό – μεταναστατευτικό έχει μπει στην ατζέντα του να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να γίνει αυτό πρέπει χτυπηθεί με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ”.

Ο κ. Μουζαλάς αναφερθείς στο μέλλον δήλωσε ότι «τον Μάρτιο θα προκηρυχθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα διαχειριστούν οι δήμοι της χώρας”, ενώ αναφερθείς στις δομές, είπε ότι «φτιάχνουμε δομές των 500 ανθρώπων”.

Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λέσβος, ο κ. υπουργός υπογράμμισε: «Αν είχαν δοθεί από τον Σεπτέμβριο τα κρεβάτια και δεν υπήρχε η απαγόρευση από την Ένωση Ξενοδόχων στη Λέσβο, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα (στο νησί)” και υπογράμμισε ότι «το 97% των προσφύγων βρέθηκε σύντομα σε συνθήκες ασφάλειας και ότι το ζήτημα με το 3% θα μπορούσε να είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνελήφθησαν δύο Ουιγούροι για τη φονική επίθεση στο Reina

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυπριακό: Αυτές ήταν οι προτάσεις Αναστασιάδη για ασφάλεια & εγγυήσεις

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεννηματά: Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here