Μαζικά μπλόκα από Δευτέρα, λένε οι αγρότες – Το Σάββατο η οριστική απόφαση

0

Αποφασισμένοι να κλείσουν κομβικά σημεία της χώρας με μπλόκα είναι οι αγρότες, με τη Δευτέρα να είναι ημερομηνία – κλειδί για τις επόμενες κινήσεις τους. Τα μπλόκα θα οριστικοποιηθούν σε ευρεία σύσκεψή που θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες στις 19:30 το Σάββατο, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς των Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Δημήτρης Μόσχος «Θα στήσουμε τα μπλόκα μας όπου εμείς οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα κρίνουμε ότι πρέπει να στηθούν».

Στην πρόσφατη γενική τους συνέλευση, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της Καστοριάς, αποφάσισαν να στήσουν το μπλόκο τους, τη Δευτέρα 30/1 στις 12 το μεσημέρι, στο Άργος Ορεστικό, δηλαδή στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, στο δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία. Σημαντικό δε είναι το γεγονός ότι η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου, διευρύνθηκε στα 15 μέλη, από 11 στις περσινές αγροτικές κινητοποιήσεις.

Μεταξύ άλλων, τονίζεται ότι στη γενική τους συνέλευση οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα στο Καλονέρι Βοΐου, επικύρωσαν την απόφασή τους να στηθεί τη Δευτέρα 30/1 το μπλόκο της Αγίας Κυριακής, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας.

Ίδια κίνηση θα ακολουθήσουν και οι αγρότες του πρωτογενούς τομέα της περιοχής Αμυνταίου, οι οποίοι αποφάσισαν την Παρασκευή να στήσουν μπλόκο την παλαιά εθνική οδό Αμυνταίου – Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Αντιγόνου, το πιο πιθανόν την Δευτέρα 30/1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυτιληναίος: Πώληση 123.000 μετοχών από τον Ευάγγελο Χρυσάφη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΑ: Απογοήτευση μετά το Eurogroup. Βουτιά 7,82% στις τράπεζες. Sell off και στα ομόλογα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Γεωργιόπουλος: Το παρασκήνιο πίσω από την πώληση των μετοχών του στη Genco

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ερριέτα Κομνηνού
Η Ερριέτα Κομνηνού έχει σπουδάσει στο Λονδίνο. Στο mononews γράφει επιχειρηματικά θέματα και stories

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here