Μακάβρια διαμαρτυρία – Οι γιατροί κήδεψαν το επάγγελμά τους λόγω ασφαλιστικού (pics)

0

Έναν πρωτότυπο και παράλληλα μακάβριο τρόπο επινόησαν οι γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για να διαμαρτυρηθούν, σε ημερίδα του συλλόγου, για το νέο ασφαλιστικό-φορολογικό νόμο.

Στην ημερίδα που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», στο κέντρο της Αθήνας, οι γιατροί έστησαν φέρετρα και πανό, κάνοντας κηδεία στο επάγγελμα τους με την φράση, «Ο νέος ασφαλιστικός νόμος της κυβέρνησης θανατώνει τους Έλληνες επιστήμονες. Παρακαλούμε σύσσωμη την επιστημονική κοινότητα να συμπαρασταθεί στο πένθος»

Στήνοντας φέρετρα έξω από την αίθουσα και με κηδειόχαρτα στις πόρτες οι γιατροί ζητούν από την επιστημονική κοινότητα «να συμπαρασταθεί στο πένθος».

«Κηδεία Ελλήνων ιατρών από ειδικότητα έως συνταξιοδότηση. Ο νέος ασφαλιστικός νόμος της κυβέρνησης θανατώνει τους Έλληνες επιστήμονες. Παρακαλούμε σύσσωμη την επιστημονική κοινότητα να συμπαρασταθεί στο πένθος», έγραφαν τα κηδειόχαρτα.

Οι γιατροί επισημαίνουν ότι με το νέο τρόπο ασφάλισης που εφαρμόστηκε από τις αρχές του 2017, έχουν ετησίως απώλεια από τα εισοδήματά τους της τάξης του 59% έως και 92%, ενώ παράλληλα υπόκεινται, στην πράξη, σε διπλή φορολογία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

giat5

ImageHandler.ashx

γιατροι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξοδος της Γαλλίας από την ΕΕ! Η Λεπέν υποσχέθηκε ξανά δημοψήφισμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στα «κάγκελα» οι αγρότες! Τρακτέρ και στο Λευκό Πύργο (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Ποροσενκο! Τι συμβαίνει στην Ουκρανία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here