• Mi 10T Pro και Mi 10T: Η mobile δημιουργικότητα και εξερεύνηση στο επόμενο επίπεδο

    Όταν θες να έχεις τον πλήρη έλεγχο της εργασίας σου μέσα από τη συσκευή σου, θες μια συσκευή που να σου προσφέρει άνεση, προηγμένες δυνατότητες, ευχάριστη αλληλεπίδραση, ασυναγώνιστες ταχύτητες, αλλά και μεγάλη αυτονομία

    «Meeting μέσω Zoom στις 12:00!»

    «Να σου στείλω τα αρχεία να ρίξεις μια ματιά το βράδυ;»

    «Τα λέμε στο messenger στις 16:00. Να είστε όλοι εκεί!»

    «Μαμά, θα σου κάνουμε βιντεοκλήση το απόγευμα, να μιλήσεις και με τα παιδιά…»

    «Πήραμε βαθμούς! Στέλνω φωτό να δεις τι καλά που τα πήγε η εγγονή σου!»

    «Αγάπη, το βράδυ έχει ταινία… Αγκαλιά στο κρεβάτι!»

    Ποιος να το φανταζόταν ότι θα ερχόταν μια στιγμή που όλα, μα όλα, θα περνούσαν από το κινητό μας; Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε και επικοινωνία και δουλειά και ψυχαγωγία και πολλά, πολλά άλλα. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, που έχουμε περιορίσει, αναγκαστικά, τις κατ’ ιδίαν προσωπικές επαφές, το κινητό δεν είναι πια ένα απλό «εργαλείο», αλλά πολύτιμος συνεργάτης, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Τηλεδιασκέψεις, βιντεοκλήσεις, αποστολές και λήψεις αρχείων δίνουν και παίρνουν. Και το κινητό παίρνει… φωτιά!

    Όταν θες, όμως, να έχεις απόλυτο έλεγχο μέσα από τη συσκευή σου, θες και μια συσκευή που να σου προσφέρει άνεση, ευκολία στη χρήση, προηγμένες δυνατότητες, ευχάριστη αλληλεπίδραση, ασυναγώνιστες ταχύτητες, ξεκούραστη θέαση, αλλά και μεγάλη αυτονομία, για να μη μείνεις από μπαταρία στη μέση της σύσκεψης!

    Αυτά κι άλλα πολλά προσφέρει η σειρά Mi 10T της Xiaomi. Η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν απόλυτο έλεγχο μέσα από τη συσκευή τους.

    Ως δημοσιογράφος, στέλνω και λαμβάνω καθημερινά αμέτρητα αρχεία. Αρχεία που τις περισσότερες φορές πρέπει να ανοίξω άμεσα και τα οποία μπορεί να περιέχουν από φωτογραφίες μέχρι αμέτρητες σελίδες. Και δεν είναι λίγες οι φορές που και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία.

    Στο παρελθόν, τις περισσότερες φορές έριχνα μια ματιά μέχρι να βρεθώ σε υπολογιστή. Οι συσκευές της σειράς Mi 10T της Xiaomi, όμως, μου έλυσαν τα χέρια. Γιατί με τον κορυφαίο επεξεργαστή της αγοράς, Snadragon 865, και τις δυνατότητες 5G, τα Mi 10T Pro και Mi 10T και πιάνουν ασυναγώνιστες ταχύτητες, για να στέλνεις και να λαμβάνεις όσα αρχεία θέλεις, να έχεις καθαρές βιντεοκλήσεις και πολλά ακόμη. Επιπλέον, η οθόνη 144Hz, τεχνολογίας AdaptiveSync TrueColor, προσφέρει πολύ γρήγορη ανανέωση καρέ για ξεκούραστη και ευχάριστη θέαση, κάτι στο οποίο βοηθούν και οι λειτουργίες Sunlight 3.0, όπως και η λειτουργία ανάγνωσης 3.0.

    Πλέον, η ανάγνωση μιας έκθεσης ενός διεθνούς οίκου αξιολόγησης είναι παιχνιδάκι! Όπως και το να δω το βίντεο που μου έστειλε ο μοντέρ. Σε ένα επάγγελμα όπου η ταχύτητα είναι πολλές φορές το στοιχείο εκείνο που κάνει τη διαφορά, μπορώ όπου κι αν βρίσκομαι να ανατρέξω άμεσα σε όποιο αρχείο θέλω. Και να υπαγορεύσω το ρεπορτάζ χωρίς να χάσω πολύτιμο χρόνο!

    Επιπλέον, η εξαιρετικής διάρκειας μπαταρία 5.000 mAh προσφέρει τεράστια αυτονομία και, φυσικά, λιγότερο άγχος. Δεν είναι λίγο να μπορείς να χρησιμοποιείς απρόσκοπτα τη συσκευή σου, χωρίς να ανησυχείς ότι μπορεί να μείνεις από μπαταρία!

    Υψηλή ανάλυση και ευκολία

    Όσο, όμως, απαιτητική κι αν είναι η δουλειά μου, υπάρχει και η προσωπική ζωή. Μπορεί να τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά δεν θέλω να χάνω στιγμή από τη ζωή των αγαπημένων μου. Επιπλέον, είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να κρατούν εικόνες, να διατηρούν ζωντανές αναμνήσεις από ευχάριστες στιγμές, αλλά και να καταγράφουν στιγμιότυπα από διάφορες στιγμές της καθημερινότητας – πότε για το ρεπορτάζ, πότε για προσωπική χρήση. Γι’ αυτό χρειάζομαι, πάνω απ’ όλα, μια συσκευή εύκολη στη χρήση, αλλά και με υψηλή ανάλυση. Για να μη χάνω την παραμικρή λεπτομέρεια απ’ ό,τι βλέπω και ζω.

    Και σ’ αυτό, η Xiaomi αποδεικνύεται ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος! Με τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρουν, οι συσκευές Mi 10T της Xiaomi κάνουν φωτογραφήσεις, λήψεις βίντεο και βιντεοκλήσεις παιχνιδάκι. Το Mi 10T Pro, συγκεκριμένα, συνεχίζει την κληρονομιά στην εξαιρετικά υψηλή ανάλυση της εταιρείας με κύρια κάμερα στα 108MP, υποστήριξη OIS και βίντεο ανάλυσης 8K. Το Mi 10T διαθέτει μια εντυπωσιακή κύρια κάμερα 64MP. Το εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι τόσο το Mi 10T Pro, όσο και το Mi 10T, διαθέτουν σύστημα τριπλής κάμερας με φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP και κάμερα 5MP macro για να μπορούμε να καταγράφουμε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας. Και, επιπλέον, χάρη στη  μπροστινή κάμερα 20MP που διαθέτουν, μπορούμε να φαινόμαστε υπέροχοι όταν βγάζουμε μία selfie ή όταν πραγματοποιούμε βιντεοκλήση με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

    Την ίδια στιγμή, τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T προσφέρουν νέες εξαιρετικές δυνατότητες λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών. Οι έξι αυτόνομες λειτουργίες μακράς έκθεσης επιτρέπουν σε οποιονδήποτε -ακόμη και σε έναν άνθρωπο που δεν είχε ποτέ ασχοληθεί σοβαρά με τη φωτογραφία, όπως εγώ- να πραγματοποιήσει καλλιτεχνικές λήψεις, από ένα κινούμενο πλήθος -εστιάζοντας σε ένα αδρανές υποκείμενο και θολώνοντας το δυναμικό περιβάλλον του- μέχρι τα αστρικά μονοπάτια – δημιουργώντας εφέ έναστρου ουρανού. Χάρη στη λειτουργία Photo Clones, μπορείς επίσης να φωτογραφήσεις τον εαυτό σου έως και τέσσερις φορές σε μία μόνο λήψη! Επιπλέον, η λειτουργία Timed burst προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες, αφού σου επιτρέπει να τραβάς φωτογραφίες με χρονικό κενό, τις οποίες στη συνέχεια μπορείς να μετατρέψεις, αν θέλεις, σε βίντεο. Φωτορεπορτάζ από το κινητό σου!

    Κι όταν η διάθεση είναι πιο χαλαρή, με τα τρία νέα φίλτρα -τα Cyberpunk, Gold vibes και Black ice- μπορείς να προσθέσεις στις φωτογραφίες σου τη διάθεση της στιγμής. Αλλά το παιχνίδι δεν σταματά εδώ. Με τη λειτουργία Video Clones, μπορώ να καταγράφω, επίσης, σε βίντεο τον εαυτό μου εις διπλούν! Και με τη λειτουργία Dual Video, να καταγράφω ταυτόχρονα από τις μπροστινές και τις πίσω κάμερες της συσκευής, για να μη χάνω την παραμικρή αντίδραση! Χρήσιμο τόσο σε επαγγελματικές στιγμές όσο και σε προσωπικές!

    Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα λήψης βίντεο με την τεχνική time lapse, με την οποία μπορώ να δημιουργώ εφέ γρήγορης προώθησης για πιο ελκυστικά vlog, προχωρώντας δουλειά και διασκέδαση ένα βήμα πιο πέρα. Και η δημιουργικότητα χτυπά… κόκκινο!

    Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είχα τόσο μεγάλη αυτονομία κίνησης, τόσο μεγάλη αυτονομία στο δημιουργικό κομμάτι. Σαν να ξύπνησε ο καλλιτέχνης που έκρυβα μέσα μου. Ήρθε η στιγμή, φαίνεται, να εκφραστεί δυνατά. Σε ό,τι κι αν κάνω.

    Η οθόνη 144Hz τεχνολογίας Adaptive Sync True Color κάνει τη διαφορά!

    Τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T διαθέτουν μία από τις καλύτερες επίπεδες οθόνες που μπορεί να συναντήσει κανείς στα σύγχρονα smartphone, με κορυφαίο ρυθμό ανανέωσης τα 144Hz. Παρά το γεγονός ότι οι οθόνες με υψηλό ρυθμό ανανέωσης έχουν συχνά υψηλή κατανάλωση ενέργειας και ασυνεπή ρυθμό εναλλαγής καρέ, η οθόνη της Xiaomi τεχνολογίας Adaptive Sync αντιστοιχεί αυτόματα τον ρυθμό καρέ του περιεχομένου, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας κάθε στιγμή: είτε βλέπουμε την αγαπημένη ταινία μας στα 48Hz, είτε μια τηλεοπτική σειρά στα 50Hz, είτε βίντεο, είτε χαζεύουμε στα social media, είτε παίζουμε παιχνίδια στα 144Hz. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να έχουμε πάντα υψηλή ανάλυση, χωρίς να ξοδεύουμε άσκοπα μπαταρία. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Motion Estimation, Motion Compensation (MEMC), οι συσκευές εισάγουν περισσότερα καρέ για πιο ρεαλιστικά βίντεο και ακόμη καλύτερη θέαση.

    Και, επιπλέον, για να μην κουράζονται τα μάτια μας, με εύρος χρωμάτων P3 και τεχνολογία TrueColor, η οθόνη προσφέρει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων με ακριβείς αποχρώσεις. Η λειτουργία ανάγνωσης 3.0 προσομοιώνει, μάλιστα, την υφή του χαρτιού για να προστατεύει την όρασή μας, ενώ η οθόνη Sunlight 3.0 βελτιώνει αυτόματα την αντίθεση και προσαρμόζει τον δυναμικό χρωματικό κορεσμό σε εξωτερικούς χώρους. Με ενσωματωμένο αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος 360°, η οθόνη μπορεί να προσαρμόσει έξυπνα τη φωτεινότητα ακόμη και σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού.

    Και παιχνίδι, πολύ παιχνίδι!

    Με την υποστήριξη της τεχνολογίας Qualcomm® Snapdragon™ 865, τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ισχύος, απόδοση και συνδεσιμότητα 5G. Η Xiaomi συμπεριέλαβε μια ευρεία γκάμα ζωνών 5G, διασφαλίζοντας τη συμβατότητα με περισσότερα δίκτυα και σε περισσότερες τοποθεσίες από πριν.

    Κι αν είστε από τους λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, θα απολαύσετε την υπέρτατη εμπειρία gaming σε υπολογιστή χάρη στη μονάδα επεξεργασίας γραφικών Qualcomm® Adreno™ 650. Όσο για τη μνήμη… ήρθε η ώρα να την… ξεχάσετε! Μαζί με τις προδιαγραφές UFS3.1 και LPDDR5, οι συσκευές παρουσιάζουν τις κορυφαίες ROM και RAM που υπάρχουν σε smartphone σήμερα.

    Μπαταρία που δεν τελειώνει!

    Τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T διαθέτουν μία από τις πλέον γνωστές μπαταρίες της Xiaomi: μια δυνατή μπαταρία 5.000 mAh. Με ενσωματωμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης ισχύος της μπαταρίας, απελευθερώνουν περισσότερη ισχύ για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η μπαταρία σας και να μην ξεμείνετε από κινητό μέσα στη μέρα!

    Κι αν, όμως, χρειαστείτε ενίσχυση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε ούτε στιγμή, χάρη στην τεχνολογία MMT (Middle MDLI tab) και μια εξαιρετικά γρήγορη και μοναδικά σχεδιασμένη διαδικασία ενσύρματης φόρτισης 33W – η οποία γίνεται ακόμη πιο βολική στον φορτιστή 33W που διατίθεται μαζί με τη συσκευή.

    Εκφράσου δυνατά λοιπόν! Τώρα μπορείς!