«Δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κληθείσα να σχολιάσει τις αιχμές του Ευ. Βενιζέλου για την απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συμπράξει με το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

«Ο καθένας έχει τα δίκια του, άλλος περισσότερος, άλλος λιγότερο, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή, κοιτάμε μπροστά και όλοι πρέπει να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια» δήλωσε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε «θετικό βήμα τη συμμετοχή του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη», σημειώνοντας ότι «χωρίς την ενότητα δεν μπορούν να γίνουν παραπέρα βήματα».

Η Φώφη Γεννηματά άφησε αιχμές και για την ομάδα Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη. «Το κάλεσμά μας να έλθουν μαζί μας είναι ανοικτό, αλλά είναι για τώρα, όχι για λίγο πριν τις εκλογές», είπε.

Κάλεσμα σε Ποτάμι, απάντηση σε Θεοδωράκη

Κάλεσε παράλληλα όλους «όσοι αισθάνονται ότι ανήκουν στο χώρο της κεντροαριστεράς να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Για τις αιχμές που εξαπέλυσε εναντίον της ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την προσχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για «άδικη κριτική» τονίζοντας ότι «δεν καλέσαμε κάποιον σε αποστασία».

«Το ότι οι βουλευτές φεύγουν από το Ποτάμι πρέπει να τους απασχολήσει και να κάνουν την αυτοκριτική τους», σημείωσε, προσθέτοντας ότι το Ποτάμι ήταν εκείνο που αποχώρησε από τον διάλογο με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουμε πίσω αυτούς που πήγαν να βρουν στασίδι και καρέκλα στην εξουσία. Εμείς δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή».

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φώφη και Γιώργος «εις σάρκα μίαν»! Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη το ΚΙΔΗΣΟ – Όλο το παρασκήνιο (video)

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ετοιμάζουν σκληρό Brexit και εναλλακτικό οικονομικό μοντέλο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί απολύθηκαν οριστικά 2 εφοριακοί. Από ποιον ζήτησαν 30.000 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here