Φεύγει «κόσμος» από τον Κυριάκο – Ποια πρώην βουλευτής παραιτήθηκε!

0

Έγινε και… αυτό! Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία «σαρώνει» στις δημοσκοπήσεις και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως ο «επόμενος πρωθυπουργός», υπάρχουν στελέχη που κλείνουν τη πόρτα και αποχωρούν από το κόμμα.

Η πρώην βουλευτής του κόμματος, Μαρία Σταυρινούδη, επέλεξε το facebook για να γνωστοποιήσει πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί για εκείνην παρελθόν, καταγγέλλοντας ότι κάθε μέρα που περνάει, η γαλάζια παράταξη χάνει τον ιδεολογικό της προσανατολισμό και απομακρύνεται από τις ιδρυτικές αξίες και θέσεις της.


Διαβάστε την επιστολή:

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την αποχώρησή μου απο τη Νέα Δημοκρατία.

Είμαι μέλος αυτής της παράταξης 35 χρόνια και μου δόθηκε η δυνατότητα να εκροσωπήσω την ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Χίο, στα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Σε όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με μοναδικό γνώμονα το τοπικό και εθνικό συμφέρον.

Η χώρα μας διανύει μια πολύ κρίσιμη περίοδο και οι συμπολίτες μου βρίσκονται σε απόγνωση.Αντιλαμβάνομαι όμως, οτι κάθε μέρα που περνάει, η Ν.Δ χάνει τον ιδεολογικό προσανατολισμό της και απομακρύνεται από τις ιδρυτικές αξίες και θέσεις της.

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πρώτη στις επόμενες εκλογές και οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου, θα παρέμενε με …ιδιοτελή κριτίρια. Εγώ έχω μάθει να προσφέρω ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ!!!!

Η «συμφωνία αλήθειας» με τη συνείδησή μου, ξεπερνά τη συμφωνία αναλήθειας που παρουσιάζει και που στην παρούσα κατάσταση δεν δίνει λύση στο πρόβλημα της πατρίδας μου.

Θα ήθελα τη Ν.Δ πραγματικά ανανεωμένη, απαλλαγμένη απο παραμάγαζα και «Γκρούεζες» παλαιοκομματικού τύπου.

Την ώρα που το πλοίο της Ελλάδας μου βουλιάζει , δεν μπορώ δυστυχώς να συνεχίσω να υπερασπίζομαι κάτι που δεν πιστεύω πλέον.

Σήμερα παραιτούμαι απο το κόμμα, παραμένω όμως πολιτικά ενεργή.

Η πολιτική για μένα είναι διάθεση για προσφορά και θέληση για δημιουργία με στόχο το κοινό συμφέρον.

Είμαι περήφανη που δεν πάτησα σε άλλους για να ανέβω και αυτή είναι η δικιά μου μεγάλη νίκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό της πατρίδας μου και των συνανθρώπων μου.

stavrinoudi_

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here