Έρευνα από τις μυστικές υπηρεσίες και ποινικές διώξεις για τις «απειλές» της Μαντόνα

0

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι …εκρηκτικές δηλώσεις της Μαντόνα ότι σκέφτεται να ανατινάξει το Λευκό Οίκο. Οι μυστικές υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν άμεσα και οι δηλώσεις κατά Τραμπ έγιναν αντικείμενο έρευνας.

Οι  μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ μάλιστα προτίθενται να προχωρήσουν σε εξονυχιστική έρευνα αναφορικά με τη δήλωση της ποπ τραγουδίστριας, η οποία στην πορεία των γυναικών κατά του Τραμπ, ανέφερε «Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη. Ναι, σκέφτηκα πολύ να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν πρέπει να βυθιστούμε στην απελπισία. Όπως ο ποιητής Γ.Χ Όντεν έγραψε στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον ή να πεθάνουμε. Είστε μαζί μου; Πείτε μαζί μου ‘’επιλέγουμε την αγάπη’’» τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια  και συνέχισε λέγοντας ότι: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή της ιστορίας μας. Η επανάσταση ξεκινά εδώ. Ο αγώνας για να είμαστε ελεύθεροι και ίσοι δεν θα υποχωρήσουμε».

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, αξιωματούχος ανέφερε ότι στις μυστικές υπηρεσίες «γνωρίζουν τα σχόλια της Μαντόνα, και θα διεξαγάγουν έρευνα, αλλά «η τελική απόφαση για την ποινική της δίωξη ανήκει στον ομοσπονδιακό εισαγγελέα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Α. Αγγλούπας: Οι σαμπάνιες και τα barbeque πίσω από τα κάγκελα – Νέος κύκλος ερευνών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι «συμμαχίες» του Τραμπ με φόντο το Brexit

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Κυριακή 22 Ιανουαρίου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here