Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες- Πού στήνουν νέα μπλόκα

0

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες με τα μπλόκα να έχουν ήδη στηθεί σε πολλά σημεία του εθνικού οδικού δικτύο. Συγκεκριμένα, οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας φέρνουν συνεχώς περισσότερα τρακτέρ στο σημείο, ενώ προχωρούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αποκλεισμούς και των δύο ρευμάτων της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Προχώρησαν ακόμα και σε νέες μορφές κινητοποιήσεων και σε συνεργασία με την ΠΟΕΔΗΝ προγραμματίζουν για την Τετάρτη τη συμμετοχή τους με τρακτέρ στο «καραβάνι για τη σωτηρία της υγείας» της ΠΟΕΔΗΝ που θα φτάσει στη Λάρισα. Η κινητοποίηση αυτή των υγειονομικών θα διανύσει πορεία 9 χιλιομέτρων, περνώντας από Υγειονομικές Μονάδες και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Στις κινητοποιήσεις μπαίνουν και τα μέλη του πρωτογενούς τομέα της ανατολικής Θεσσαλονίκης, γνωστοί ως το μπλόκο στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία), όπως επισήμανε, ο αγρότης Επανομής, Βασίλης Μαυροσκάς.
Στους δρόμους βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι 2,5 χιλιόμετρα πριν το τελωνείο των Ευζώνων και 1000 μέτρα πριν τον κόμβο Ειδομένης. Σήμερα αναμένονται στο σημείο συνάδελφοί τους από Γιαννιτσά, Αίγιο, Αλεξάνδρεια και Κιλκίς. Αγρότες από τη Χαλάστρα έφτασαν ήδη στα διόδια των Μαλγάρων, όπου στήθηκε το αγροτικό μπλόκο και σήμερα ή την Τρίτη αναμένεται να κατευθυνθούν κοντά στους Ευζώνους, όπου βρίσκονται οι συνάδελφοί τους.

Σε Πελοπόννησο και Αιτωλοακαρνανία
Οι αγρότες της Αιγιαλείας ήδη από χθες αποκλείουν την εθνική Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, για τρεις ώρες, από τις 17:00 έως τις 20:00 κάθε απόγευμα.

Στην Αιτωλοακαρνανία οι αγρότες έστησαν δύο μπλόκα, ένα στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου και ένα στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα Starbucks απαντούν στον Τραμπ και προσλαμβάνουν 10.000 πρόσφυγες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο άγνωστος πρώην σύζυγος της Σίας Κοσιώνη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Guardian: Η Ελλάδα έχει τρεις εβδομάδες προθεσμία στις διαπραγματεύσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here