ΔΟΛ: Ο Πρετεντέρης στην αντεπίθεση, “βαράει” την κυβέρνηση

0

Σήμερα, φαίνεται πως ήταν η ημέρα της… αντεπίθεσης στον ΔΟΛ, καθώς μετά τον Γιώργο Παπαχρήστο και ο Γιάννης Πρετεντέρης έστειλε μήνυμα προς την κυβέρνηση για τους… υποψήφιους επενδυτές που “ψάχνει” ο Βασίλης Μουλόπουλος.

«Αν ενδιαφέρονται για έναν ελεγχόμενο ή ακίνδυνο Τύπο και νομίζουν ότι βρήκαν την ευκαιρία, τότε λύση δεν πρόκειται να υπάρξει» γράφει σήμερα στο άρθρο του ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, εξαπολύοντας σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης και των κινήσεων που κάνει στο όνομα της «διάσωσης του Τύπου».

Αλλά δεν στάθηκε μόνο εκεί. Συνεχίζοντας την αντιπαράθεση στον απόηχο της τοποθέτησης του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου στη θέση του επικεφαλής του ΔΟΛ, με το πρόσχημα ότι αναζητήσει εκείνος επενδυτές για να σωθεί ο Οργανισμός, ο Γιάννη Πρετεντέρης αναφέρει μεταξύ άλλων στη στήλη του Εμπιστευτικά: «…Ο Τύπος δεν αντιμετωπίζει πολιτικό πρόβλημα, αλλά οικονομικό. Για να σωθεί λοιπόν χρειάζεται υγιείς επενδυτές. Όχι κομματικούς κομισάριους. Δεύτερον, για να επενδύσουν οι υγιείς επενδυτές κι όχι τίποτα κυβερνητικοί νταραβεριτζήδες χρειάζεται σοβαρό σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης. Δεν χρειάζεται πιστοποιητικά πολιτικής ορθότητας. Τρίτον, ό,τι εμφανίζεται ως κυβερνητική (ή ακόμη χειρότερα) κομματική παρέμβαση στην κατεύθυνση της συναλλαγής και του ελέγχου λειτουργεί αποτρεπτικά και για την εξυγίανση και για την αναδιάρθρωση. Ποιος σοβαρός επενδυτής θα μπει σ’ αυτή την διαδικασία;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στον “αέρα” η αεροπορική γραμμή της Emirates Αθήνα – Νέα Υόρκη – Πόλεμος ΕΑΕ και ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο video: Όταν η Porsche αποχαιρέτησε την Audi

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρωταθλήτρια στην τιμή της βενζίνης η Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here