ΔΟΛ: Δεν κυκλοφορούν ΒΗΜΑ – ΝΕΑ το σαββατοκύριακο – Οι τράπεζες αποδέχονται ότι πλήττονται οικονομικά

0

Οριστικό είναι πλέον ότι δεν θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες “Βήμα της Κυριακής” και “ΝΕΑ”, με τη συζήτηση του αιτήματος των εργαζομένων του ΔΟΛ για ανάκληση της πρόσφατης προσωρινής διαταγής να έχει ολοκληρωθεί. Το συγκεκριμένο αιτημα τέθηκε ώστε να είναι εφικτή η εξασφάλιση χαρτιού και η καταβολή μέρους των δεδουλευμένων στο Πρωτοδικείο.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου επί του αιτήματος των εργαζομένων στον Οργανισμό Λαμπράκη αναμένεται το πρωί της Δευτέρας και η μοναδική διαφοροποίηση ήταν η αναγνώριση από πλευράς των τραπεζών του πλήγματος, που υφίσταται το περιουσιακό τους στοιχείο από την στιγμή που δεν κυκλοφορούν οι εφημερίδες “Βήμα της Κυριακής” και “ΝΕΑ”.

Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί στην προηγούμενη δίκη δεν αναγνωρίστηκε η συγκεκριμένη κατάσταση, από την πλευρά των τραπεζών δόθηκε απάντηση πως κάτι τέτοιο δεν ήταν αναμενόμενο και πως υπήρχαν προσδοκίες για συνέχιση της έκδοσης των εφημερίδων μέσω διαφημιστικών εσόδων. Πάντως είναι οριστικό το ότι δεν θα κυκλοφορήσουν οι δύο εφημερίδες το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Μίχαλος: Ποιες αλλαγές προτείνει στον Αναπτυξιακό Νόμο ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει το in.gr με νέο άρθρο: «Το μαύρο στον ΔΟΛ θα έχει ονοματεπώνυμα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  O Πρετεντέρης τους κάνει πλάκα. Το άρθρο του στο κόκκινο Βήμα της Κυριακής (ΔΟΛ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Δανάη Στρατή 
Η Δανάη Στρατή γράφει στο mononews δικαστικά θέματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here