Χωρίς Μετρο, Hλεκτρικό και Τραμ η Αθήνα το μεσημέρι

0

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας, προχωρούν σήμερα, Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ) αντιδρώντας στη ρύθμιση της τροποποίησης του άρθρου 5 ν.3920/2011, για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης των σταθμών και άλλων περιουσιακών στοιχείων της Αττικό Μετρό στον ΟΑΣΑ.

Η στάση στα μέσα σταθερής τροχιάς θα ξεκινήσει στις 12 και θα ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι. Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, με ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν πως η εν λόγω ρύθμιση, «η οποία έχει περιληφθεί σε ένα εντελώς άσχετου θέματος νομοσχέδιο του υπ. Εσωτερικών» θα προκαλέσει «τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά στον φορέα, στερώντας του νόμιμα έσοδα, απαξιώνοντάς τον και υπονομεύοντας τελικά τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του».

Τέλος, καλούν την ηγεσία του υπ. Μεταφορών «να αποσύρει, εδώ και τώρα, την προκλητική και καταστροφική αυτή ρύθμιση» δηλώνοντας πως θα αγωνιστούν για να παραμείνει η ΣΤΑΣΥ ζωντανή και να συνεχίσει απρόσκοπτα την παροχή του κοινωνικού της έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αίθριος καιρός με άνοδο θερμοκρασίας και λίγες νεφώσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here