ΑΔΜΗΕ: Παραιτήθηκαν για τους μισθούς των 20.000 ευρώ και προσελήφθησαν με 7.000

Τι συμβαίνει με την ΑΔΜΗΕ. Παράλληλα, ο κ. Σταθάκης, εμφανίζεται και ...γαλαντόμος, καθώς το υπουργείο πληρώνει τα κινητά της ασφάλειά του.

0

Το κράτος των «ημετέρων» στο μεγαλείο του. Την ώρα που όλοι πίστεψαν ότι ο κ. Σταθάκης έστειλε τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ στο σπίτι τους, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχαν «αποφασίσει» να κάνουν πράξη τη νομοθετική ρύθμιση που τους έδινε την δυνατότητα να πάρουν μισθό 20.000 ευρώ το μήνα ο καθένας αλλά και αναδρομικά 200.000 ευρώ, φαίνεται ότι για άλλη μια φορά λειτούργησε η τακτική των «δικών μας παιδιών».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όχι μόνο δεν πήγαν στα σπίτια τους, αλλά παρέμειναν στην υπηρεσία ως διευθύνοντες σύμβουλοι, κάνοντας χρήση νέο κανονισμού, που τους το επιτρέπει, και μάλιστα με μισθό 7.000 ευρώ! Το ρεπορτάζ ανέφερε επίσης ότι τόσο ο πρώην πρόεδρος και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ προέρχονται από τον συνδικαλιστικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν τοποθετηθεί επί Λαφαζάνη.    

Τα κινητά

Την ίδια ώρα που ο κ. Σταθάκης εμφανίζεται επιεικής με τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται και ιδιαίτερα γαλαντόµος µε τους συνεργάτες του αποδεικνύεται ο υπουργός καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, µε πρόσφατη απόφασή του, εξασφάλισε τηλεφωνικές συνδέσεις και κινητά τηλέφωνα όχι µόνο για τους συνεργάτες του, αλλά και για την προσωπική του ασφάλεια, το κόστος των οποίων καλύφθηκε από το υπουργείο! Σύµφωνα µε τη συγκεκριµένη απόφαση, διατέθηκαν από τα κρατικά ταµεία 24.000 ευρώ, συνολικά, για προµήθεια συµβολαίων κινητής τηλεφωνίας και τηλεφωνικών συσκευών του ίδιου, του αναπληρωτή υπουργού, των διευθυντών τους, των γενικών γραµµατέων του υπουργείου, των συµβούλων, αλλά και των ατόµων της ασφάλειας του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού.

Μάλιστα, η απόφαση προβλέπει οι παραπάνω να κάνουν χρήση της «επιδότησης» για την προµήθεια των τηλεφωνικών συσκευών που προβλέπεται στη συµφωνία µε την προµηθεύτρια εταιρεία. Ας µην ξεχνάµε ότι, όταν οι σηµερινοί υπουργοί βρίσκονταν στην αντιπολίτευση, κατακεραύνωναν τέτοιου είδους δαπάνες σε υπουργεία. Τώρα όµως.

Πηγή: parapolitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: The wise man:Το κρυφό ραντεβού Πανταλάκη – Καλογρίτσα για τα δάνεια. O κωδικός από τις Βερμούδες που ρευστοποίησε μετοχές 32 εκ ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστέρας Βουλιαγμένης: Ποιες κατασκευαστικές εταιρείες θα πάρουν την μεγάλη δουλειά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αστέρας Βουλιαγμένης: Ποιες κατασκευαστικές εταιρείες θα πάρουν την μεγάλη δουλειά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here