• Ροή Ειδήσεων

    Τα αποκλειστικά προνόμια του Personal Banking της Τράπεζας Πειραιώς

    • NewsRoom
    Real Consulting: Αύξηση 29% τα EBITDA του ομίλου στο 9μηνο


    Μοναδικά προνόμια προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες του Personal Banking, με πρωτοποριακές υπηρεσίες και παροχές που θέτουν στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη και δίνουν το «κάτι παραπάνω» στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η τράπεζα με το καταναλωτικό κοινό εδώ και πολλά χρόνια. Το σημαντικότερο προνόμιο για έναν Personal Banking πελάτη είναι η προσωπική επαφή που έχει με τον Προσωπικό του Συνεργάτη, αναπτύσσοντας μαζί του μία ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με έναν και μόνο σκοπό: να καλύψει τις ανάγκες του και να πετύχει τους μελλοντικούς του στόχους. Η σχέση αυτή ξεκινά ήδη από την πρώτη συνάντηση μαζί του, σε έναν από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε επιλεγμένα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, που εξασφαλίζουν άνεση, διακριτικότητα και ασφάλεια.

    Ο Προσωπικός Συνεργάτης, πέρα από έμπειρος, έμπιστος και ικανός, είναι και πραγματικά «προσωπικός», καθώς είναι υπεύθυνος για έναν μικρό αριθμό πελατών, ώστε να μπορεί να αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο στον καθένα ξεχωριστά όποτε αυτός τον έχει ανάγκη.

    Μέσω της ιδιαίτερης σχέσης του με τον κάθε πελάτη, μπορεί να εξυπηρετήσει με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα, βοηθώντας τους να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα και υπηρεσίες, να καταστρώσουν και να τηρήσουν το ατομικό τους πλάνο για το μέλλον, αλλά και να οργανώσουν καλύτερα την καθημερινότητά τους, αυτοματοποιώντας τις τακτικές τους συναλλαγές.

    Στη διάθεσή του, ο Προσωπικός Συνεργάτης έχει ειδικά προϊόντα, υπηρεσίες και προνόμια που η Τράπεζα Πειραιώς σχεδίασε ειδικά για τους πελάτες του Personal Banking.

    Με τη χρεωστική κάρτα του Personal Banking και τον Τρεχούμενο Λογαριασμό Personal Banking Account, ο πελάτης αποκτά την ταυτότητα του Personal Banking και παράλληλα απολαμβάνει προνόμια και πρόσβαση σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που αφορούν φορολογικά ζητήματα, στα οχήματα, στις πολιτιστικές δραστηριότητές του, αλλά και ειδικές τιμολογήσεις σε υπηρεσίες που αφορούν θέματα υγείας.

    Με μία μεγάλη γκάμα καταθετικών προϊόντων σας ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να εξατομικεύσει την κατάθεσή του, επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά της. Και επειδή πάντα εμφανίζονται επενδυτικές ευκαιρίες, υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία και η γνώση για να τις εντοπίσετε και να τις εκμεταλλευτείτε. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Πειραιώς ΑΕΔΑΚ, παρέχονται επενδυτικά προϊόντα και πρόσβαση στις κορυφαίες χρηματοπιστωτικές αγορές.

    Το Personal Banking φροντίζει όχι μόνο για τη δημιουργία και την ανάπτυξη της περιουσίας, αλλά και για τη διατήρησή της. Για το λόγο αυτόν, δίνεται η δυνατότητα μέσω ασφαλιστικών προϊόντων  να την προστατεύσετε από έκτακτα γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν την απομείωσή της. Ακόμη, θα βρείτε λύσεις που ταιριάζουν στον οικονομικό σας προγραμματισμό και φροντίζουν για την εξασφάλιση του σημαντικότερου αγαθού της ζωής, της υγείας και τηςπροστασίας της οικογένειάς σας.

    Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει προσωποποιημένες υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τραπεζικής για τους πελάτες του Personal Banking με μηνύματα και ενημερώσεις που τους αφορούν καθώς και ειδική γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Personal Banking, μέσω της οποίας μία εξειδικευμένη τραπεζική ομάδα είναι ανά πάσα στιγμή (24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο) διαθέσιμη για την εξυπηρέτηση των πελατών του Personal Banking, επιτρέποντάς τους να κερδίσουν χρόνο και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς να επισκεφθούν το κατάστημα.



    ΣΧΟΛΙΑ