Το νέο κανάλι EDGE Sport HD, που είναι ειδικά αφιερωμένο στα αθλήματα δράσης, μεταδίδεται στην Ελλάδα, αποκλειστικά στον OTE TV. Ειδικότερα, ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πιο πρωτοποριακά κανάλια παγκοσμίως στον τομέα των αθλημάτων δράσης, το EDGE Sport HD φιλοξενεί πάνω από 100 διοργανώσεις συναρπαστικών αθλημάτων, όπως το σκι και το snowboard, το σέρφινγκ και το kiteboarding, το mountain biking, καθώς επίσης και πολλά μηχανοκίνητα, προσφέροντας πλούσιο θέαμα 24 ώρες το 24ώρο, σε υψηλή ευκρίνεια. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην live κάλυψη αγώνων, με το κανάλι να υπόσχεται πάνω από 750 ώρες ζωντανού προγράμματος το 2016.

otetv

Κάποιες από τις διοργανώσεις που μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο EDGE Sport HD είναι: World Surf League, FIA World Rallycross Championship, World Snowboard Tour, Virgin Kitesurf World Championships, UCI BMX Supercross World Cup, FISE World Series, Crankworx κα.

Σήμερα, το EDGE Sport HD μεταδίδεται σε περισσότερα από 320 εκατ. νοικοκυριά, σε 25 χώρες παγκοσμίως. Μέσα από τα 13 αθλητικά κανάλια του OTE TV, οι συνδρομητές του απολαμβάνουν το πιο πλούσιο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλα τα φίλαθλα κοινά, με πάνω από 60 ζωντανές μεταδόσεις την εβδομάδα και ποιοτική κάλυψη από τη δημοσιογραφική ομάδα των OTE SPORT.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here