• Οικονομία

    Σύντομα θα πληρώνετε φόρους μέσω TaxisNet με πιστωτικές

    • NewsRoom


    Σε μικρό χρονικό διάστημα οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν τους φόρους τους μέσω TaxisNet χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική τους κάρτα. Προσεχώς αναμένεται να ανοίξει ειδική εφαρμογή στο Taxisnet ενώ η καταβολή των φόρων θα εμφανίζεται αμέσως.

     Σύμφωνα με ό,τι ισχύει μέχρι σήμερα οι φορολογούμενοι είτε πληρώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις στα γκισέ (με την επιβάρυνση που φθάνει ακόμη και τα 2 ευρώ ανά πληρωμή) είτε πληρώνουν μέσω των δικτύων ιντερνετικής εξυπηρέτησης των τραπεζών.

    Εάν οι πολίτες στο άμεσο μέλλον αποφασίσουν να εκτελούν τις εργασίες αυτές μέσω Taxis, δεν θα επιβαρύνονται με τραπεζική προμήθεια. Παρόλα αυτά, απευθείας πληρωμή μέσω Taxis δεν δίνει τη δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις.

    Όσοι επιθυμούν να πληρώνουν με άτοκες δόσεις τότε θα πρέπει να το πράττουν μέσω τραπεζικού γκισέ ή μέσω των δικτύων ιντερνετικής εξυπηρέτησης των τραπεζικών.

    Πάντως με εξόφληση οφειλών μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΑΑΔΕ θα μπορεί ο φορολογούμενος να λάβει άμεσα φορολογική ενημερότητα, διότι όσοι πληρώνουν μέσω τραπεζών φαίνεται για αρκετές ημέρες ότι δεν έχουν εξοφλήσει τους φόρους τους και μάλιστα ότι έχουν επιβαρυνθεί και με προσαυξήσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Eμπρηστική επίθεση σε γραφείο γνωστού δικηγόρου – πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύκλοι Onex στο mononews.gr: «Μια νέα εποχή ξεκινάει για το Νεώριο – Επαναλειτουργεί άμεσα το ναυπηγείο»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πανηγυρίζει το ΥΠΟΙΚ για την αναβάθμιση από την Fitch: «Ισχυρή ένδειξη της ανοδικής πορείας»



    ΣΧΟΛΙΑ