• Business

    Τα 100 brand που δεν αποχωρίζονται με τίποτα οι millennials !

    • NewsRoom

    A new 27 inch iMac computer is seen follownig a presentation at Apple headquarters in Cupertino, California October 16, 2014. REUTERS/Robert Galbraith (UNITED STATES – Tags: SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS) – RTR4AH4J


    Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτό που καθορίζει τους  millennials, είναι αυτά που καταναλώνουν.Αυτά που φορoύν, τρώνε, πίνουν, παίζουν , σερφάρουν. Μικρά ή μεγάλα αντικείμενα με τα οποία δένονται συναισθηματικά και πολλές φορές γίνονται φετίχ.Ποιά είναι αυτά που προτιμούν περισσὀτερο και σε ποιές περιπτώσεις οι επιλογές είναι κοινές ; Την απάντηση μας δίνει η Ad agency Moosylvania που ρώτησε 3.500 millennials – τη γενιά από 20 έως 35 – να επιλέξουν τα πιο αγαπημένα τους brand τα τελευταία 3 χρόνια. Από τα 100 πιο αγαπημένα  της νέας γενιάς διαλέξαμε τα 10 πρώτα όπου συναντώνται οι περισσότερες προτιμήσεις.

    10. Coca-Cola

    Η old time classic Coca- Cola παραμένει ηγέτης στην αγορά των αναψυκτικών.Το brand αύξησε ιδιαίτερα τις πωλήσεις του με την ιδιαίτερα εμπνευσμένη διαφημιστική του καμπάνια όπου σε κάθε κουτί αναγραφόταν ένα ανδρικό ή γυναικείο όνομα με την ατάκα “share a coke”

    COCA - COLA 10

    9. Wal-Mart

    H Wal – Mart βρίσκεται στην 9η θέση επειδή βρίσκεται παντού.Εκτός από τα πολυκαταστήματα που έχουν πλημμυρίσει τις αμερικανικές πολιτείες το brand άνοιξε και μικρότερα καταστήματα , πιο ευέλικτα και βολικά κάτι σαν τα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς. Είναι τα μικρά καταστήματα που αγαπούν οι πολυάσχολοι millennials όπου μπορούν να πεταχτούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για να ψωνίσουν τη σάλτσα ή τα μακαρόνια που τους τελείωσαν από το ράφι!

    WAL MART 9

    8. Google

    Η γνωστή και αγαπημένη μηχανή αναζήτησης Google με τα καινούρια ανοίγματα στην αγορά  των  smart-phones και των apps έχει συναρπάσει τη νέα γενιά! Πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των entrepreneurs είναι  το gmail και οι λειτουργίες του που το κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλές και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους!

    GOOGLE 8

    7 & 6 Amazon – Target

    Η Amazon – και η πιο άγνωστη στην Ελλάδα Target-  είναι επίσης δημοφιλή brand που έχουν στόχο να εμβολίσουν την καθημερινότητα των millennials και καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία.Δεν είναι μόνο μία απλή υπηρεσία για διάθεση βιβλίων αλλά έχει επεκταθεί και στη διανομή οπωροκηπευτικών σε σπίτια και γραφεία στη Νέα Υόρκη.Το νέο gadget που πλασάρει είναι η υπηρεσία Dash Button με την οποία ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει είδη σπιτιού.

    AMAZON 7

    5. Microsoft

    Η γνωστή και πολυαγαπημένη Microsoft με τα  Cloud computing, mobile apps, και τα holographic computing οδηγούν το brand σε δυσθεώρητα ύψη. Άλλα δύο apps που δεν αποχωρίζονται οι millennials είναι φυσικά το facebook και η  Uber

    MICROSOFT 5

    4. Sony

    Αυτά που δεν αποχωρίζονται οι millennials είναι το Playstation της Sony τα games ,  τις φωτογραφίες και φυσικά τα smartphones. H εταιρεία επιδιώκει να γίνει ακόμα πιο δημοφιλής με το νέο της concept  One Stadium Live for the World Cup, δημιουργώντας μία μοναδική πλατφόρμα για τους λάτρεις της μπάλας που θέλουν να επικοινωνούν μέσω των social media.

    SONY 4

    3. Samsung

    Για τη  Samsung’s Galaxy τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει τα πιο αγαπημένα gadgets των millennials με αποκορύφωμα το τελευταίο της απόκτημα Galaxy S6 smartphone που έχει συγκεντρώσει ενθουσιώδεις κριτικές!

    SAMSUNG 3

    2. Nike

    Το brand των απόλυτα επιτυχημένων αθλητών είναι αυτό που θέλουν να έχουν οπωσδἠποτε στην ντουλάπα τους οι sportive millennials. Οι millennials που αγαπούν τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή τη θεωρούν από τα top brand  και τις δίνουν απλόχερα το ασημένιο μετάλιο!

    NIKE 2

    1. Apple

    And the Oscar goes to…Apple! Το brand έχει φανατικό κοινό και οι περισσότεροι από τους καταναλωτές του είναι οι εκπρόσωποι της νέας γενιάς. Τα iPhones, iPads, and Macbooks τους έχουν κατακτήσει! Επόμενος στόχος του brand είναι να γοητεύσει και να προσελκύσει τους millennials με το νέο Apple Watch!

    APPLE 1

    Για τον πλήρες  κατάλογο των 100 πιο δημοφιλών brand δείτε εδώ



    ΣΧΟΛΙΑ