Γαλλικός Τύπος για επίθεση στο Παρίσι: «Πλέον υπάρχει παντού κίνδυνος» (pics)

0

Μια ημέρα μετά την νέα επίθεση στο Παρίσι, σύσσωμος ο Γαλλικός Τύπος μιλάει με διαφορετικά λόγια, αλλά βγάζει το ίδιο νόημα: Πλέον, ο κίνδυνος κρύβεται παντού, η απειλή για νέες επιθέσεις δεν θα πάψει να υπάρχει και ο φόβος θα βρίσκεται πάντα στο μυαλό των Γάλλων πολιτών.

Η εφημερία «Le Figaro» λέει τα εξής: «Η τρομοκρατία χτύπησε ξανά το κέντρο του Παρισιού. Η ανάσα της τρομοκρατίας σκόρπισε πάλι τον θάνατο στο άκρως συμβολικό σημείο της πόλης, τα Ηλύσια Πεδία. Η βαρβαρότητα έπληξε εκ νέου την πρωτεύουσα στην καρδιά της».

Τα ίδια πάνω κάτω λέει και η «Le Parisien» που κάνει αναφορές στις ομάδες ανθρώπων που στοχεύουν οι δράστες: «Στόχος είναι η αστυνομία, ο στρατός, οι ιερείς, οι Εβραίοι, οι δημοσιογράφοι, οι νέοι σε συναυλίες…Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο, από δολοφόνοι».

Τέλος, η εφημερίδα «Aujourd’hui» αναφέρει: «Μετά τον Λούβρο, το αεροδρόμιο Ορλί, τώρα σειρά είχαν τα Ηλύσια Πεδία. Η καλύτερη απάντηση στους τρομοκράτες και τζιχαντιστές είναι η εθνική ενότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστικό video-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στο Παρίσι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗ: Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση του αιώνα: Τη ΔΕΗ!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριος πόλεμος στον Ελλάκτωρα. O Καλλιτσάντσης λέει στον Κούτρα να φύγει τώρα. Μπόμπολας και Θεοδωρίδης τα πρόσωπα-κλειδιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here