Ένταση στη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για το νέο Μνημόνιο

0

Την ημέρα της συζήτησης του νέου Μνημονίου στη Βουλή, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα νεύρα και οι εντάσεις. Μια μίνι διαμάχη ξεκίνησε μεταξύ του Ευκλείδη Τσακαλώτου, υπουργού Οικονομικών και του Κώστα Χατζηδάκη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας που είπε στον υπουργό ότι πούλησε και την ψυχή του, ώσπου κάπου εκεί παρενέβη ο Γιώργος Βαρεμένος, προεδρεύων της Βουλής, με την ατάκα «πολλή ψυχοπάθεια έχει πέσει εδώ μέσα».

Έπειτα, ο Τσακαλώτος συνέχισε την έντονη λογομαχία με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Μάκη Βορίδη, ο οποίος Βορίδης μίλησε για ρύθμιση τους χρέους από το 2012 και κάπου εκεί «αρπάχτηκε» ο Τσακαλώτος λέγοντας: «Τρεις ημέρες πριν από το Εurogroup μας λέτε, κ. Βορίδη, ότι ο Βενιζέλος έλυσε το χρέος το 2012. Και γιατί είμαστε σήμερα έτσι; Φταίει ο ένας χρόνος κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να μας υποστηρίξετε λίγο πριν το Εurogroup, εσείς λέτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρέους».

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν υπάρχει θέμα περαιτέρω ρύθμισης του χρέους. Έχετε την ευλογία μας και την ευχή μας να φέρετε τα καλύτερα αποτέλεσμα για το χρέος, αλλά δεν σας εμπιστευόμαστε και πολύ», απάντησε ο Βορίδης

«Ευχαριστώ για τις ευχές σας», ήταν η φράση που έκλεισε την ένταση, ο Τσακαλώτος.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here