Έφεση και αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής κατέθεσε ο «άφαντος» Αρτέμης Σώρρας

Είναι καλά στην υγεία του, λέει ο δικηγόρος του

0

Έφεση εναντίον της καταδικαστικής απόφασης του Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας κατέθεσε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει κρυμμένος και να διαφεύγει της σύλληψης.

Ο κ. Σώρρας, ο οποίος καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, ζητά την αναστολή της εκτέλεσης της ποινής, μέχρι να κριθεί σε δεύτερο βαθμό. Με αυτό τον τρόπο θα ευελπιστεί να αποφύγει προσωρινά την φυλάκιση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό».

Παρόμοια αίτηση αναμένεται να κατατεθεί και για την ποινή που επιβλήθηκε στη σύζυγο του κ. Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Αρτέμης Σώρρας είναι καλά στην υγεία του, παραμένει ήρεμος, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αθώος τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του. Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» μέσω του δικηγόρου του κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα», τονίζοντας ότι δικάστηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, ο οποίος παρίστατο σε άλλη δίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Tόσκας: Ο Σώρρας λέει παραμύθια στον κόσμο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουμπάρος Σώρρα: Η περίπτωσή του χρίζει και ψυχιατρικής προσέγγισης και διερεύνησης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άφαντος ο Αρτέμης Σώρρας – Πληροφορίες για διαφυγή του στη Λατινική Αμερική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here