Τέσσερα κόλπα για να ρίξετε κι άλλο την τιμή για το Airbnb σπίτι που θέλετε

0

Το Αirbnb έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, αλλάζοντας τον τρόπο που κάνουμε διακοπές.

Εκτός από τον τρόπο, έχει αλλάξει και το μπάτζετ. Όμως, με μικρά κολπάκια υπάρχει τρόπος το μπάτζετ να συμπιεστεί κι άλλο:

  • Διαπραγματευτείτε την τιμή 

Με το που βλέπετε το σπίτι που σας κάνει στο μάτι μην τρέξετε να χρεώσετε την πιστωτική σας. Μερικές φορές αρκεί ένα mail στον οικοδεσπότη για να πετύχετε μια καλύτερη τιμή από την αναγραφόμενη. Αναλύστε τους λόγους της επίσκεψής σας, πείτε μερικά λόγια για εσάς και ζητήστε μια έκπτωση. Ετσι απλά.

  • Προσκαλέστε τους φίλους της να χρησιμοποιήσουν το Airbnb

Εύκολο τιπ, το λέει και στο site όταν μπείτε. Προσκαλέστε τους φίλους σας να χρησιμοποιήσουν το Αirbnb και κερδίστε αμέσως έκπτωση 30 ευρώ. Αν πάλι προσκαλέσετε ένα φίλο σας να διαθέσει το σπίτι στου Airbnb τότε θα έχετε έκπτωση 65 ευρώ, όταν εκείνος αποκτήσει τον πρώτο του επισκέπτη.

  • Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες 

Είναι ακριβώς όπως όταν νοικιάζετε αυτοκίνητα ή κλείνετε ξενοδοχείο. Αν το κλείσετε για περισσότερες ημέρες, το πιθανότερο είναι ότι θα σας γίνει μια καλύτερη τιμή.

  • Προτιμήστε τα μη δημοφιλή 

Το ότι ένα σπίτι δεν έχει σχόλια ή αστέρια δεν σημαίνει ότι δεν είναι και όμορφο. Απλά μπορεί να μην έχει προωθηθεί κατάλληλα. Εντοπίστε τέτοια σπίτια και κάντε την προσφορά σας, είναι πιο πιθανό να πετύχετε μια έκπτωση σε σχέση με τα πολύ δημοφιλή ακίνητα.

Πηγή: bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 6 εντυπωσιακά (και οικονομικά) σπίτια του Airbnb με απίστευτη θέα στο κέντρο της Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Airbnb: Αλλάζει ο χάρτης της αγοράς ακινήτων στην Αθήνα – Πρώτο σε ζήτηση το Κουκάκι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στις Airbnb κρατήσεις σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here