Με πυρετώδεις ρυθμούς η μετατροπή των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος σε Σκλαβενίτης – Ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα

0

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η τροφοδοσία των καταστημάτων Μαρινόπουλος ένω ήδη η εικόνα στα περισσότερα καταστήματα έχει αλλάξει με την πινακίδα Σκλαβενίτης να είναι πλέον σε «πρώτο πλάνο».

Η ανάρτηση των νέων πινακίδων Σκλαβενίτη σε πρώην καταστήματα Μαρινόπουλου που πέρασαν στο δίκτυο της αλυσίδας ξεκίνησε από τα καταστήματα της περιφέρειας και επεκτάθηκε σταδιακά και στην Αττική από την 1η Μαρτίου, όπου και παρέμειναν κλειστά προκειμένου να γίνει η αλλαγή στις ταμειακές μηχανές.

Οι «αποκαθηλώσεις» ταμπελών της Μαρινόπουλος και Carrefour από τα εκατοντάδες καταστήματα που περιήλθαν στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, σηματοδοτώντας και το επίσημο πέρασμά τους στον Σκλαβενίτη, συνεχίζονται σύμφωνα με το πλάνο.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές, η αλλαγή της εμφάνισης των καταστημάτων και η μετατροπή τους σε Σκλαβενίτης θα γίνει σταδιακά με στόχο μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ολοκληρωθεί η μετατροπή στο σύνολο των καταστημάτων. Η πλήρης τροφοδοσία του δικτύου των καταστημάτων που πέρασαν στον έλεγχο της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκλαβενίτης – Μαρινόπουλος: Ετοιμάζεται το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ της αγοράς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρινόπουλος – Σκλαβενίτης: Σε αναμονή της δικαστικής απόφασης η ολοκλήρωση του deal

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρινόπουλος-Σκλαβενίτης: Οι νέες παγίδες της συμφωνίας. Τι λένε έγκυροι νομικοί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here