Σοκ: Ανακαλούνται ένα εκατομμύριο Mercedes-Benz λόγω κινδύνου ανάφλεξης – Τι λέει η εταιρία

0

Σάλος έχει προκληθεί με τη απόφαση της Daimler AG  να ανακαλέσει περίπου ένα εκατομμύριο καινούρια μοντέλα Mercedes-Benz .

Πιο συγκεκριμένα,  η  αυτοκινητοβιομηχανία  ανακοίνωσε ότι θα ανακαλέσει περίπου ένα εκατομμύριο καινούρια μοντέλα Mercedes-Benz που κυκλοφορούν σε όλον τον κόσμο λόγω του κινδύνου ανάφλεξης, καθώς μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί 51 πυρκαγιές στα οχήματα αυτά.

Η γερμανική εταιρεία διευκρίνισε ότι κανείς δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε εξαιτίας του προβλήματος αυτού. Η ανάκληση θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ τον Ιούλιο, όταν θα είναι διαθέσιμα τα ανταλλακτικά.

Από το 1 εκατομμύριο οχήματα που θα ανακληθούν, τα 307.629 κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, τη μία από τις τρεις μεγαλύτερες αγορές για τις Mercedes-Benz.

Οι άλλες δύο είναι η Κίνα και η Γερμανία. Μάλιστα, από τις 51 πυρκαγιές, οι 30 αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Daimler AG.

Η ανάκληση αφορά μόνο τα καινούρια μοντέλα, περιλαμβανομένων και αυτών του 2017.

Οι ιδιοκτήτες Mercedes-Benz στις ΗΠΑ θα αρχίσουν να ενημερώνονται στα τέλη Μαρτίου. Η εταιρεία δεν ανέφερε πότε θα ενημερωθούν οι καταναλωτές στις άλλες χώρες όπου κυκλοφορούν τα οχήματα αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σπάει ταμεία: Αυτό το αυτοκίνητο αγόρασαν περισσότερο οι Έλληνες την τελευταία διετία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όμιλος Βαρδινογιάννη: Στα 5 εκατ. ευρώ η αύξηση κεφαλαίου στην Audiovisual

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόσες Ferrari, Bentley, Aston Martin, Lamborghini, Maserati, Porsche πωλήθηκαν στην Ελλάδα το 2016;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here