Νίκος Μάνεσης: «Δεν είμαι λαμόγιο…αλλά… » (video)

0

Ο Νίκος Μάνεσης, ο πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του και της καθημερινότητάς του.

Μιλάει για την οικογένειά του, την συνεργασία στην TV με την σύζυγό του ενώ δεν κρύβει τον έρωτα που τόσα χρόνια προσφέρει με πάθος στη δουλειά του.

Πως αντιμετώπισε όμως την απόφαση του Alpha να βάλει την εκπομπή του απέναντι από το The Voice

Το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα. Εγώ είμαι ένας απλός υπάλληλος και απέναντι στην κυριακάτικη λειτουργία της ΕΡΤ να με έβαζαν θα καθόμουν. Από εκεί και πέρα, το κάθε μαγαζί επιλέγει πως θα προστατεύσει το προϊόν του. Με έβαλαν απέναντι στο Voice. Ίσως φταίει που είμαι ενημερωτικός. Αν ήμουν ψυχαγωγικός ίσως είχα και διαφορετική μεταχείριση σε επίπεδο διευθύνσεων. Δεν έχω μάθει να διαμαρτύρομαι, έχω μάθει να πολεμάω. Απέναντι από το Voice; Απέναντι από το Voice! Από όπου θες. Εγώ την ίδια δουλειά κάνω. Εγώ είμαι Ιόνιος. Είμαι γαϊδούρι σε επίπεδο υπομονής κι εργατικότητας. Τα γαϊδούρια όμως, για όσους δεν το ξέρουν, έχουν καλύτερη μνήμη από τον ελέφαντα.

Όσο για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

Η Φαίη με συγκράτησε αυτό το καλοκαίρι στο να στραφώ στην ελληνική Δικαιοσύνη για κάτι απαράδεκτο που έγινε και το λέω δημοσίως ότι την επόμενη φορά θα στραφώ. Τους έσωσε ότι έβαλαν μπλερ στο πρόσωπο των παιδιών. Την επόμενη φορά που θα με πλησιάσει φωτογράφος και θα τον εντοπίσω, θα φάει πάρα πολύ ξύλο! Πάρα πολύ ξύλο! Και όσοι είναι στον περίγυρό μου ξέρουν ότι μπορώ να το κάνω, ξέρουν ότι το έχω κάνει. Δεν είναι ανάγκη να τα πουλήσουμε όλα, ας κρατήσουμε κάτι και για μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος για δεύτερη φορά η Κατερίνα Λάσπα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο νοσοκομείο Βασίλης Καρράς και Γιώργος Σαμπάνης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Έφυγε» ο Συράκος Δανάλης , καταξιωμένος διευθυντής φωτογραφίας του κινηματογράφου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here