Η νέα “μεταγραφή” του Αλαφούζου…

0

Νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Τάκης Μπαλτάκος… Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από τον πράσινο σύλλογο, μια “μεταγραφή” που ήταν στα σκαριά εδώ και πολλές εβδομάδες.

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, Τάκης Μπαλτάκος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ευχαριστώντας τον κύριο Αλαφούζο για την πρότασή του, αναλαμβάνω καθήκοντα αντιπροέδρου με πλήρη επίγνωση της λαμπρής ιστορίας του συλλόγου, με συναισθηματική φόρτιση αντίστοιχη του βάρους και της ευθύνης που η θέση αυτή συνεπάγεται, με διάθεση πάντα ενωτική και με ακλόνητη την πεποίθηση ότι η βέβαιη επάνοδος του Παναθηναϊκού στη θέση που δικαιωματικά του ανήκει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι στέρεη, μόνιμη και θεσμική».

Πλέον αυτό που αναμένεται να αποσαφηνιστεί είναι ο ρόλος που θα έχει ο Τάκης Μπαλτάκος στη διοίκηση των «πρασίνων» και πόσες αυξημένες αρμοδιότητες θα έχει, δεδομένου του ότι στις πρώτες συζητήσεις που είχαν λάβει χώρα του είχε προταθεί η θέση του προέδρου. Σήμερα, άλλωστε, αναμένεται να υπάρξει νέο ραντεβού για να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες και να πιάσει δουλειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here