Εξελίξεις στον πόλεμο NOVA – Super League

Το συνδρομητικό κανάλι ενημέρωσε το προεδρείο της Λίγκας ότι σκοπός της είναι να καταβάλει χρήματα που οφείλονται για την δόση του Ιανουαρίου σε τρεις μικρότερες δόσεις.

0

Εξελίξεις της τελευταίας στιγμής υπάρχουν στο ζήτημα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όπου η συνδρομητική τηλεόραση της Nova συνεχίζει να οφείλει χρήματα στη Super League.

Σύμφωνα με το Live sport, από πλευράς Nova δεν υπάρχει η διάθεση για παρακράτηση της ρήτρας ύψους 2,8 εκατ. ευρώ για την αναβολή των πρώτων αγωνιστικών και για το λόγο αυτό κατέθεσε ένα πλάνο στο οποίο παρουσιάζει το πώς θα δοθούν στις ομάδες τα χρήματα που ορίζει η συμφωνία για φέτος.

Όμως, αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι η στάση των ομάδων και τι θα απαντήσουν στην πρόταση της Nova. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο  Διοικητικό Συμβούλιο της Super League το οποίο θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και όπου οι ΠΑΕ αναμένεται να πάρουν σαφή θέση γαι το θέμα.

Πάντως, η Λίγκα δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και άνθρωποι του προεδρείου του Συνεταιρισμού είχαν χθες επαφές με εκπροσώπους των ομάδων προσπαθώντας να τους πείσουν να αποδεχθούν την πρόταση του συνδρομητικού καναλιού για την καταβολή της δόσης του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το απόλυτο ανδρικό σπίτι (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λευτεριά στη Μελάνια – Οργιάζει το Twitter με το #FreeMelania

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Λούκα Κατσέλη φεύγει, ο Κιμούλης έρχεται

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Δημήτρης Κατακουζηνός
Ο Δημήτρης Κατακουζηνός , ετών 35, στο mononews γράφει οικονομικά θέματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here