5 τροφές που δεν πρέπει να πέφτουν ποτέ στο νεροχύτη – Δεν πάει το μυαλό σας!

0

Έχετε αναλογιστεί πόσο βλαβερό μπορεί να είναι για τις σωληνώσεις του σπιτιού το να πετάτε αλόγιστα τροφές από το νεροχύτη σας;

Ειδικοί σε θέματα καθαριότητας αποκαλύπτουν τις τροφές που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Το λίπος συσσωρεύεται, γίνεται μια μάζα που μπορεί να φρακάρει τους σωλήνες και η βοήθεια του υδραυλικού να είναι αναγκαία.

Είναι προτιμότερο να τις πετάτε σε μια σακούλα, ο νεροχύτης δεν είναι κάδος απορριμάτων.

Μην παραπονιέστε όταν δημιουργούνται προβλήματα στο σπίτι, όταν είναι απόρροια δικών σας λανθασμένων κινήσεων.

1) Ζυμαρικά, φλούδες από πατάτες, ρύζι: Οι τροφές αυτές μπορούν να φρακάρουν τις σωληνώσεις σε μικρό διάστημα χρόνου. Κάθε φορά που βράζετε ζυμαρικά και έρχεται η ώρα να τα σουρώσετε θυμηθείτε ότι όσα… σας γλιστρήσουν πρέπει να μαζευτούν και να πεταχτούν σε σακούλα.

2) Λάδι: Είναι ο Νο1 εχθρός των σωληνώσεων του σπιτιού. Αν πιστεύετε ότι ένα υγρό όπως το λάδι είναι αθώο ακριβώς γιατί είναι υγρό, κάνετε λάθος. Μπορεί να δημιουργηθεί μια μάζα που μπορεί να φρακάρει και να δημιουργήσει ζημιά μεγάλης έκτασης.

3) Κατακάθι καφέ, τσόφλια από αυγά: Κι όμως! Οι τροφές αυτές είναι ψηλά στη λίστα αυτών που δημιουργούν πρόβλημα στις σωληνώσεις. Δεν μπορούν να διαλυθούν και να απορροφηθούν εύκολα προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Κάθε φορά που θέλετε να ξεφλουδίσετε ένα αυγό ή θέλετε να καθαρίσετε την καφετέρια σας ή τα φλιτζάνια σας θυμηθείτε να ρίχνετε τα υπολείμματα σε σακούλα.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 23 θαυματουργές τροφές: Χωρίς θερμίδες – Βοηθούν να «κάψεις» κι άλλες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Που σ’ έχω ξαναδεί; Θραύση κάνει στο νοσοκομείο Σύρου η καυτή γιατρός

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γρίφος – σοκ για τον Παντελίδη: Τι συνέβη με το πεταμένο κλειδί;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here