• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 11 Αυγούστου)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    Η σημερινή έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα μας εκπλήξει με τις απρόβλεπτες καταστάσεις που θα μας φέρει. Θα υπάρξουν αλλαγές σε πολλά θέματα και ειδικά στα αισθηματικά. Καλό είναι εσείς που είστε τολμηρές, για αυτή την περίοδο να μην πάρετε ρίσκα.

    ΚΡΙΟΣ
    Οι αποφάσεις για αλλαγές σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας καλό είναι να αναβληθούν για σήμερα. Εάν δεν είστε ισχυρή και σίγουρη για αυτό που πάτε να κάνετε, καλό να το αφήσετε στην άκρη. Θα δεις αλλαγές σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί. Μην ψάχνετε ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι θα εκτελέσουν με επιτυχία αυτή την επισκευή, ειδικά αν αυτό το πρόσωπο είναι ο αγαπημένος σας. Ναι, σε αυτόν θα μπορέσεις να πληρώσεις με ένα ωραίο δείπνο, όμως είναι λάθος τρόπος διαχείρισης της κατάστασης. Επιτέλους ανταμείβεσαι για την αποταμίευση που έκανες το τελευταίο διάστημα.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Θα απολαύσετε στο έπακρο την προσωπική σας ζωή. Μετά από ένα μακρύ ταξίδι, ο σύζυγός σας θα επιστρέψει σε εσάς, και θα αισθανθείτε ότι δεν υπήρχε απλά διαχωρισμός. Όλα τα άλλα πράγματα θα τα αφήσετε στην άκρη για αργότερα, αποφασίζοντας να επικεντρωθείτε εξ ολοκλήρου στην επικοινωνία με τον σύντροφο σας. Τα οικονομικά είναι ένα ζήτημα που δημιουργεί πονοκέφαλο, ειδικά όσο πλησιάζουν οι διακοπές. Σημαντικό να διευθετηθούν όλες οι υποχρεώσεις πριν από τις διακοπές.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Είστε πολύ χαρούμενη καθώς ένα σημαντικό γεγονός που θα φτιάξει την ημέρα σας είναι η επιστροφή ενός συγγενή. Εσείς και εκείνος θα περάσετε πολλές ώρες μαζί, βρίσκοντας όλο και περισσότερα θέματα για συζήτηση. Μην παραμείνετε σιωπηλή για την προσωπική σας ζωή. Ο έμπειρος συγγενής σας θα σας δώσει συμβουλές για το πώς να αναζωπυρώσετε τη σχέση με τον αγαπημένο σας και σίγουρα θα επωφεληθείτε από αυτή τη συμβουλή.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Καμία όρεξη για ταξίδια και συναντήσεις καθώς η σημερινή έκλειψη σας επηρεάζει πολύ. Αφήστε στην άκρη την κακή διάθεση και φροντίστε να είσαι όσο πιο συνεπής γίνεται στις υποχρεώσεις σας. Είστε ικανή και θα καταφέρετε τελικά να εκπλήξετε με τις επαγγελματικέ σας ιδέες. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει κινητοποίηση καθώς ένα πρόβλημα υγείας θα φέρει αναστάτωση. Στο πρόγραμμα της ημέρας σας, υπάρχει μια βόλτα στον καθαρό αέρα, μια σύντομη επίσκεψη στην παραλία, και θεραπείες ομορφιάς στο σπίτι. Το βράδυ, ένας από τους φίλους σας θα σας προσκαλέσει σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

    ΛΕΩΝ
    Είστε αποφασισμένη να ζήσετε στο έπακρο τη σημερινή ημέρα και τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Χμμμμ… Η Έκλειψη Ηλίου ωστόσο χαλάει τον προγραμματισμό και θα φέρει αναταράξεις στα επαγγελματικά. Τα οικονομικά χρειάζονται τακτοποίηση, ειδικά όσο πλησιάζουν οι διακοπές και κυριολεκτικά δεν θέλεις να μείνεις «πανί με πανί» πριν ακόμη φτάσεις στο νησί! Σήμερα θα αφήσετε έναν πολύ σύνθετο διάλογο. Το άτομο που προσπάθησε να σας ρωτήσει αυτή την ερώτηση δεν θα καταλάβει ότι εκείνη τη στιγμή υπήρξε ένα κενό μέσα από το οποίο βγήκατε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Τα μόνα πρόσωπα των οποίων οι ερωτήσεις θα σας φέρουν σε αδιέξοδο σήμερα είναι των παιδιών σας.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Η σημερινή ημέρα θα περάσει με την τακτοποίηση κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων εν όψει διακοπών. Θα υπάρξουν μάλιστα και συζητήσεις σχετικά με κάποια ζητήματα οικονομικής φύσεως. Δεν υπάρχει λόγος να μείνει τίποτα στον… αέρα και με κάθε θυσία οι οικονομικές απολαβές σας πρέπει να αυξηθούν, γιατί ο χειμώνας θα είναι ζόρικος. Το βράδυ αποφασίζετε να περάσετε καλά. Ένα πάρτι στο σπίτι ενός φίλου είναι η καλύτερη επιλογή για διασκέδαση.

    ΖΥΓΟΣ
    Έχετε όλη την καλή διάθεση για να αφοσιωθείτε σε σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα, όμως η σημερινή ημέρα έχει γκρίνιες και εκνευρισμούς που θα αλλάξουν τα σχέδιά σας. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μία συζήτηση οικονομικής φύσεως, τότε να είστε γενναία και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Για τις αδέσμευτες του ζωδίου σήμερα είναι μία ιδανική ημέρα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε σε σχέση τότε θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα φέρουν εντάσεις…

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια να αφήσετε στην άκρη τα επαγγελματικά σας προβλήματα και να απολαύσετε αμέριμνη μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης. Όμως οι γκρίνιες που φέρνει η σημερινή Ηλιακή έκλειψη δεν θα σας αφήσουν. Ένας φίλος από τα παλιά έρχεται για να σας αποδείξει ότι η ευτυχία κρύβεται στα μικρά πράγματα. Τα άσχημα οικονομικά ωστόσο και οι υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν μέχρι το τέλος του μήνα πυροδοτούν την κατάσταση. Οι δεσμευμένες του ζωδίου να είσαι πιο προσεκτικές στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Τα επαγγελματικά δεν αποτελούν αιτία αναστάτωσης για σήμερα, παρόλο που υπάρχουν ζητήματα που εκκρεμούν. Προέχει το σπίτι σας και η ανανέωσή του θα σας απασχολήσει αρκετά. Το οικονομικό είναι ένα σημαντικό ζήτημα που δεν επιτρέπει να υλοποιήσετε όλες τις αλλαγές που επιθυμείτε. Προσοχή γιατί οι οικονομικές δυστοκίες θα αποτελέσουν αιτία τσακωμού με τον αγαπημένο σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Ο εγωισμός σήμερα δεν είναι η απάντηση σε κανέναν και τίποτα. Χρειάζεται προσοχή στον χειρισμό επαγγελματικών θεμάτων προκείμενου να αποσπάσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, ένα πρόσωπο αγαπητό σε σας θα είναι εδώ για να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε προβλήματα. Δεν θα συγχωρήσει ότι τον αφήσατε σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση ζωής και η σχέση σας δεν θα είναι ποτέ τόσο ζεστή όσο πριν. Η συμβουλή για σας είναι να παραμερίσετε όλα τα πράγματα που θεωρείτε πρωταρχικής σημασίας. Τα ψώνια, το μανικιούρ ή όποια άλλη δραστηριότητα μπορούν να περιμένουν μέχρι να βοηθήσετε έναν φίλο.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο, όμως εσείς είστε σίγουρη ότι θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Οι διακοπές πλησιάζουν για αυτό είναι σημαντικό να φροντίσετε να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς πριν φύγετε. Αν τώρα επιστρέψατε τότε βάλτε μία τάξη σε όσα έμειναν πίσω λόγω της απουσίας σας. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένες του ζωδίου θα περάσετε μία ξεχωριστή ημέρα με τον αγαπημένο σας. Αν είστε single τότε μία έξοδος με φίλους μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Η ημέρα είναι γεμάτη με μία σειρά από ανησυχίες σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση. Ένα άτομο που δανείστηκε πρόσφατα ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό από εσάς θα σας καλέσει και θα σας πει ότι δεν μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχαιρετήσετε το όνειρό σας να επεκτείνετε την επιχείρησή σας με τη βοήθεια αυτού του πολύ μεγάλου ποσού. Αυτό θα είναι ένα μάθημα που σας προειδοποιεί ενάντια σε τέτοια επικίνδυνα βήματα (μην δανείζετε χρήματα μέχρι να βεβαιωθείτε για τη φερεγγυότητα όσων σας πλησίασαν). Στη δύσκολη αυτή στιγμή, ο αγαπημένος σας και οι φίλοι αποτελούν το καλύτερο στήριγμα!

    Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ερωτικές προβλέψεις – Αύγουστος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μηνιαίες προβλέψεις – Αύγουστος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με τα ζώδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αφροδίτη στην Ζυγό από 7 Αυγούστου ως 9 Σεπτεμβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ