• WOMEN

    Άντρες: Πώς με τα δάχτυλά σας θα γίνετε καλύτεροι εραστές

    σεξ-ζευγάρι


    Τα δάχτυλα είναι ένα από τα κύρια “εργαλεία” των προκαταρκτικών και της σεξουαλικής πράξης γενικότερα. Όσοι θεωρούν πως δεν είναι απαραίτητη η χρήση τους, ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτούν. Oι γυναίκες αρέσκονται σ’ αυτό, γι’ αυτό και οι άντρες θα πρέπει να γνωρίζουν πώς και πότε να τα χρησιμοποιούν. Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα στο σεξ με τον κατάλληλο τρόπο.

    Το ξεκίνημα
    Μην ξεκινήσετε κατευθείαν από την επίμαχη περιοχή. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας χαϊδεύοντας ολόκληρο το σώμα της, ώστε να της προκαλέσετε την απαραίτητη διέγερση. Η αφή συνδέεται άμεσα με την σεξουαλική ικανοποίηση και τα χάδια σας στα μαλλιά, τον λαιμό, τα χέρια, το στήθος, τα πόδια, την κοιλιά και την πλάτη, μπορούν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προσδοκίες για τη στιγμή που θα την αγγίξετε στο αναμενόμενο σημείο. “Παίξτε” με το υπόλοιπο σώμα της κι έτσι θα της δημιουργήσετε μεγαλύτερη επιθυμία και περισσότερη ανυπομονησία.

    Οι κινήσεις
    Η περιοχή των γεννητικών οργάνων της γυναίκας είναι πολύ ευαίσθητη κατά τη διάρκεια της διέγερσης, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Δεν πρέπει να είναι απότομες ή σπασμωδικές, ούτε και να αρκεστείτε σε μια επίμονη τριβή ή μια “μέσα-έξω” κίνηση. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι απαλές και μαλακές, ενώ η κατάλληλη χειρονομία είναι το να αγγίξετε την κλειτορίδα της ώστε να καταφέρετε να της προσφέρετε απόλαυση και όχι πόνο ή ενόχληση. Φροντίστε με τις κινήσεις σας να λιπάνετε την περιοχή, γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι άβολο παρά ιδανικό.

    Η διάθεση
    Αν το κάνετε αναγκαστικά ή επειδή “έτσι πρέπει” ή για να αποδείξετε κάτι, τότε δεν θα καταφέρετε και πολλά. Σημαντικό ρόλο έχει στο κομμάτι αυτό η διάθεσή σας και η θέλησή σας να της προσφέρετε απόλαυση. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να προσέξετε και τον ρυθμό σας: μην βιάζεστε, κάντε αργές κινήσεις και μην έχετε στο μυαλό σας το να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προχωρήσετε στην σεξουαλική πράξη. Τέλος, καλό θα ήταν να της ζητήσετε να σας κατευθύνει για τα σημεία, τον ρυθμό και την ένταση που της αρέσει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρεις ιδέες για σεξ που δεν είχατε σκεφτεί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα πόσα χρόνια σχέσης είναι πιθανό να απατήσει μια γυναίκα;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό;

     



    ΣΧΟΛΙΑ