• LIFE&STYLE

    Tucked-in hair: Mαλλιά μέσα από τα ρούχα, η τάση που βλέπουμε παντού

    μαλλιά κρυμμένα


    Ναι, τα μαλλιά μέσα από τα ρούχα αποτελούν τάση της μόδας και η αλήθεια είναι πως την βλέπουμε παντού! Πρόκειται για μια τάση, η οποία ενδείκνυται – φυσικά – μόνο για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, καθώς αν το κάναμε οποιαδήποτε άλλη εποχή θα ζεσταινόμασταν απίστευτα. Εξάλλου, για να κάνουμε τα tucked-in hair χρειαζόμαστε και τα κατάλληλα ρούχα, που δεν είναι άλλα από αυτά που έχουμε στη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας. Πάντως, όσοι είστε λάτρεις του My style rocks, σίγουρα θα το έχετε δει και εκεί!

    Από πού ξεκίνησε, όμως, η τάση αυτή και πώς δημιουργήθηκε; Η έμπνευση για τα tucked-in hair έχει τις ρίζες της στις πασαρέλες, όταν τα μοντέλα ανάμεσα στην ταχύτητα και τον πανικό του να προλάβουν να αλλάξουν ρούχα και να ετοιμάσουν το επόμενο σύνολο, άφηναν μερικές φορές τις άκρες των μαλλιών τους μέσα στα ρούχα. Έτσι, οι γρήγορες κινήσεις των μοντέλων δημιούργησαν τα μαλλιά μέσα από τα ρούχα, που έγιναν μόδα.

    μαλλιά κρυμμένα

    Τι ακριβώς είναι και πώς τα πετυχαίνουμε; Πρόκειται για τα μαλλιά, όπου τα μισά είναι κρυμμένα μέσα από ρούχα όπως είναι τα ζιβάγκο, τα παλτό, ακόμη και τα φουλάρια ή τα κασκόλ. Πολλές φορές συναντάμε την τάση με μαλλιά που είναι κρυμμένα ακόμη και κάτω από ογκώδη κολιέ, δίνοντας έτσι την αίσθηση της απλότητας, της κομψότητας και του στυλ.

    μαλλιά

    μαλλιά

    Φέτος τον χειμώνα, που θα φορέσουμε πολύ τα ζιβάγκο, τους στενούς γιακάδες, τα πουλόβερ που φτάνουν μέχρι τον λαιμό και τα απανταχού μάλλινα ρούχα, τα μαλλιά μας θα είναι απλά, περιποιημένα και “μισο-κρυμμένα” στα ρούχα! Μπορείτε να κάνετε μια χωρίστρα, να τραβήξετε τα μαλλιά σας πίσω από τα αυτιά, και να φορέσετε το φουλάρι ή τη μπλούζα σας υιοθετώντας τη νέα τάση των tucked-in hair!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια είναι τα χτενίσματα που μας μεγαλώνουν;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξι χτενίσματα που θα σας κάνουν να δείχνετε πολύ νεότερη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καρέ μαλλιά με μύτες, αφέλειες ή φιλάρισμα για να πάρεις έμπνευση!



    ΣΧΟΛΙΑ