• LIFE&STYLE

    Η Τσιμτσιλή «έδωσε» τη Φαρμάκη για τη συμμετοχή της στο Survivor (video)

    • NewsRoom
    φαρμάκη


    Η Όλγα Φαρμάκη έχει απασχολήσει τα media τον τελευταίο καιρό, καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα συμμετάσχει στο Survivor 2 που είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες. Σήμερα, η Όλγα με την αδερφή της, Γωγώ, εμφανίστηκαν στο Happy Day του Alpha, όπου  έχουν μία στήλη που δίνουν στυλιστικές συμβουλές. Δε θα την έχουν όμως και για το υπόλοιπο της σεζόν, τουλάχιστον αυτό ισχύει για την Όλγα, η οποία ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί κάνοντας «παράπονα» στην Όλγα ότι θα τη χάσουν από την εκπομπή έκανε το μοντέλο να επιβεβαιώσει τις φήμες και να πει ότι όντως θα συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του επιτυχημένου ριάλιτι.

    «Η μία λείπει ένα μήνα στην Αμερική, η άλλη φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Τι θα γίνει με εσάς τις δύο; Εσύ τι θα γίνει μαντάμ; Θα μαθαίνουμε τα νέα σου από την Ντορέττα Παπαδημητρίου; Πας στο Survivor;», είπε σήμερα στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    «Το είπε η Ντορέττα; Εντάξει αφού το είπε η Ντορέττα δεν μπορώ εγώ να τη διαψεύσω. Στεναχωριέμαι πολύ που θα φύγω από την εκπομπή μας. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πότε θα φύγουμε, πάντως ετοιμαζόμαστε, αυτή είναι η αλήθεια», ήταν τα λόγια της Όλγας που έφεραν την επιβεβαίωση.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor 2: «Τούμπανο» ο νέος Κωνσταντίνος Βασάλος (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκαλύπτει δύο ακόμη ονόματα για το Survivor 2

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2 – Το νέο τρέιλερ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ